Aktywne Wpisy

oxymirek +261
źródło: 1000016342
Pobierz
genesis-p +214
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

źródło: comment_FK70HiORuY0lPctA7eYIFg29G1R3OFY3.jpg
Pobierzźródło: comment_1eyS23ai1kmwkATDC0Inn8lgIhHLk1VK.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie ma widelek, jak ktos bedzie chcial za to kase to moze napisac na pw, a jak ktos z dobroci ducha bedzie chcial po prostu podpowiedziec co i jak to chyba nie potrzebuje wzmianki o placy
- Baza SQL. W sumie do tego wystarczy statyczny html, odrobina php + jedna/dwie tabele w bazie. Jedna z pytaniami i answerami, oraz druga na wszelkie "misc". Nie muszą być ze sobą powiązane. Funkcja w systemie niech sobie sprawdza na początku czy quiz jest "on"
O i juz mam jakis punkt zaczepienia:) dzieki
Wszystko to brzmi jak ksiega czarow ale jak sie chce to sie ogarnie wszystko. Masz ba podoredziu jakis poradnik/tutorial dla zielonych?
Wtedy miałbyś spis wszystkich mireczków którzy brali udział: nicki, wyniki itd
Pytania już masz? Rozumiem że będą to pytania otwarte? Kto to będzie sprawdzał? :P
tak mam pytania:p
Jak mirek odpali quiz to dopiero wtedy sie dowie jakie sa pytania, odpowie na jedno, dostanie
więc nie rozumiem. Są 2
Przykladowe pytanie.
Z jakiego warzywa po raz pierwszy zostala wyodrebniona witami c. Odpowiedz podaj w liczbie pojedynczej.
Co
@nv-:
Dostalem emaila do goscia, ktory moze sie tego podjac. Proponuje system CMS i cena od 100-800zl za krotki czas realizacji.
Zobacze co odpisza jeszcze inni
Bo masz wieksza wiedze ode mnie i mozesz napisac o tym CMS cos wiecej.