Wpis z mikrobloga

Gdzie najlepiej szukać jakiejś pracy na weekendy i z elastycznym grafikiem, gdzie mógłbym sobie trochę popracować też w tygodniu, jakbym miał luźniejszy dzień na uczelni?

Nie słyszał nikt o żadnej dobrze płatnej i mało wymagającej pracy w Lublinie?( ͡° ͜ʖ ͡°)

#lublin
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yazir: To ostatnie zdanie miało raczej charakter żartobliwy, chociaż np. sprzedawanie garnków za 5zł/h (w call center, ktoś robił AMA kiedyś) nie byłoby pracą moich marzeń :D.
  • Odpowiedz
@sartek: Przez agencje pracy czasem są oferty do Obi, tylko nie wiem jak teraz tam wychodzi na rękę :( Kiedyś tam pracowałem właśnie przez agencję, ale to dawno temu było. Ogólnie atmosfera jest spoko i praca też nie jest ciężka.

Wada to długi czas oczekiwania na wypłatę
  • Odpowiedz
@sartek: przejedz się na lotnisko i podpytaj w wypożyczalni aut czy nie potrzebują kierowcy, sam tak na studiach pracowałem i mam bardzo dobre wspomnienia. Dobra kasa, sporo możesz zwiedzić a i grafik elastyczny. @ulkaaa: Jest masa ogłoszeń dla kierowców w lokalach, ale nie wiem jak tam płacą. Ewentualnie wypożyczalnie bo i z własnym autem będziesz szybciej dostępna na zlecenia, które czasem wpadają z godziny na godzinę.
  • Odpowiedz
@vincii89: Wątpię abym sprawdził się jako kierowca, ale dzięki za propozycję:).

@pioterhiszpann: Właśnie coś takiego by mnie interesowało, ale nie wiem, czy warto szukać czegoś przez jakieś agencje pracy, czy może jakoś samemu, bez żadnych pośredników.
  • Odpowiedz