Aktywne Wpisy
OVHcloud +145
Cześć!
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nazywam się Kuba Słociński, od 500 lat związany z OVHcloud ( ͡° ͜ʖ ͡°), obecnie jako Product Manager zajmujący się produktami sieciowymi. Na co dzień pracuję w biurze we Wrocławiu m.in. razem z naszymi zespołami R&D. 31 października tego roku wypuściliśmy nowe serwery dedykowane Game z procesorami AMD Epyc.
Trochę zajęła nam praca nad samymi serwerami, ale też nad siecią i systemami ochrony. Po wielu konsultacjach z użytkownikami, m.in. na githubie, Discordzie,
Nobody32 +30
Mirki i znawcy! Jestem przed wymianą auta niestety, moja jeżdżąca trumienka Opel Corsa jest zbyt dużą skarbonką i będę poszukiwać czegoś do 6-7 tysięcy. Potrzebuję auta nie za dużego (kombi odpada), głównie do miasta (sporadycznie 1x na rok wyjadę nim na trasę). Myślę o Golfie 3 ('98, '99) albo o Polówce. Ktoś ma jeszcze jakieś propozycje?
Civic VI z silnikiem 1.5 i 114 konni pod maska. Bardzo oszczęde i niezawodne auto :)
To akurat plus :)
Szukaj i zwróc uwage na tylne nadkola :P
@get_connected: oczywiście, najchętniej im nowszy golf tym lepiej :D Problem, że 90% jest sprowadzanych z Niemiec (głównie nieopłaconych) i ciężko znaleźć taką, która faktycznie jeździła po Polsce.
Rdze na nadkolach napewno wyłapiesz jak będzie :P
Ale tym razem się nie dam i jak przejdzie wstępną akceptację kumpla handlarza to wsiu do ASO albo mechanika.
@anonim1133: Bo Ople to w zasadzie gówniane samochody. Powiedzmy, że tak samo jak Daewoo.