Aktywne Wpisy
Veela +1
#eurowizja ktory polski artysta mógłby wygrać Eurowizję? Tylko poważne propozycje
sildenafil +235
Rada Europejska ds Polityki Społecznej przyjęła dzisiaj dyrektywę, która za definicję zgwałcenia uznaje jedynie akt penetracji waginalnej, analnej lub oralnej o charakterze seksualnym ciała kobiety . Tak, tylko kobiety. To już tylko krok od przyjęcia jej przez Parlament Europejski. Co to oznacza w praktyce?
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
Prawdopodobnie, jeżeli dyrektywa będzie implementowana, czeka nas dualizm prawny i odrębna (nowa) definicja zgwałcenia w przypadku gdy ofiarą jest kobieta oraz odrębna (stara) definicja zgwałcenia, gdy ofiarą jest
HALO? Tu powstaje sandrail!
Pierwsze zrzuty ekranu...
Wiem, że skomplikowana ta rama, ale bazowałem na wykonaniu z Corela (elewacje, obrazek "sandrail POLONEZ). Ponadto dążyłem do trójkątów, a ujęcie wielu aspektów klatki zajęło trochę miejsca i rozplanowania. Wiele z tych łączeń prawdopodobnie nie ma sensu i można odchudzić o te kilka kilo pojazd, ale nie mam w tym względzie szerokiego wykształcenia, stąd winne jest weryfikacji przez profesjonalne oko.
A poniżej jeszcze - rzuty wykonane w 3ds max. Pojazd bazowany na wcześniejszym projekcie, który zakładał zawieszenie niezależne sprzężynowe, tzw A-arm na przedzie i na tyle. W budowie silnik I6, bowiem z tyłu jest 3-cyl motor, dość amatorskiej budowy, nim jeszcze wiedziałem jak one naprawdę wyglądają ;)
@Dziekan5: Solid Works w trybie rozkminiania. Na razie w wolnych chwilach, gdy mam przerwę na "pętli" rozkładam lapka i graficzę.
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
Komentarz usunięty przez autora
Chciałem, by była sztywna (by w razie koziołków wytrzymała nawet łupnięcie w drzewo) i pasowała pod wygląd poldolota. Mam świadomość, że im rama sztywniejsza, tym w trakcie wypadku bardziej cierpią organy wewnętrzne.
Ale po zastanowieniu dochodzę do wniosku, że przekombinowany jest tylko przód i mam na myśli tu klatkę I rzędu siedzeń. Przód w porządku, tył też w miarę nieskomplikowany. Ale przemodelowywanie tego z obecnej formy to