Wpis z mikrobloga

Piszecie, że skutki wylewania browaru ciechan będą odwrotne od przewidywanych, ale zasmuce was:

Ciechan na tym nie zarobi.

Już tłumaczę dlaczego, otóż wcześniej piłem średnio 8 sztuk piwa Ciechan tygodniowo, co daje 32 sztuki miesięcznie, co daje około 400 sztuk rocznie!

Ostatni raz wykupiłem 1 sztukę Ciechana do symbolicznego wylania, po czym od tej firmy piwa już więcej nie kupię.

Myślę, że trochę stracili z tymi swoimi homofobicznymi poglądami.

Tak przy okazji, znacie może jakąś alternatywę? :p

Jak sami wiecie, człowiek po robocie lubi sobie łyknąć, a szczerze mówiąc nie znam się na innych piwach, bo ciechan w smaku idealnie trafiał w moje gusta.

#ciechan #oswiadczenie
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Arathron: widzę, że homo troll zrobił na Was wszystkich takie wrażenie, że mózgi Wam zrasowało i nie potraficie liczyć. 32 piwa miesięcznie za 1200 złotych to chyba w burdelu się stołujecie. Albo macie n----------a mózgowe i nie potraficie czytać ze zrozumieniem. O matmie nie wspomnę Tragedia - Mirki i Wykopki w 90% przypadkach to ludzie o ilorazach inteligencji małpy. Te zwierzątka też lubią #gownoburza.
  • Odpowiedz
@Friddek: Jak juz wyzej napisalem - pomylilem sie, zedytowac nie dalo juz rady ;) Wpis wlasnie usunalem bo zaraz znowu dostane wiadomosc, ze sie pomylilem ;)

A propos - mozg się lasuje, a nie rasuje ;)
  • Odpowiedz
@Arathron: masz rację co do mózgu. Ale dalej nie zmienia to faktu, że z uporem maniaka, niczym zakodowani, Mirki i wykopki wyłapują słowo klucz: #pedal #korwin #ciechan #lewaki #prawaki, nie czytając wpisów, treści znalezisk. Zasmiecają serwis do granic możliwości. Boje się, że wykop będzie wyglądał jak strim- 5 aktywnych, sensownych użytkowników, reszta nie widoczna przez #czarnolisto.
  • Odpowiedz