Aktywne Wpisy

Jasak +236
Newsy o Civ 7 śledzę od dawna i od pierwszej chwili wiedziałem czego na początku się spodziewać.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
No i nie zawiodłem się, oto wersji gry jakie możemy kupić.
Ceny kolejno na steam: 299zł, 429zł, 550zł
Chowanie przywódców oraz całych cywilizacji za wersją "deluxe" czy "founders" to jest normalnie skandal.
Ceny gier odleciały w kosmos, a firmy tworzące rzekomo gry AAA po prostu poeubauo.
źródło: GhqPcAuXIAA4cyX
Pobierz
Kopytnik_1 +168
#p0lka #blackpill #ciekawostki #polska #przypadkowymurzyn #zwiazki #rozowepaski
Pewnie znajdą się tacy, którzy powiedzą, że przesadzam, ale ta reklama jest dla mnie nader symboliczna.
PS W ogóle taka ciekawostka, biały gość stojący z boku, jako jedyna osoba ze zdjęcia, nie ma białej koszulki, tylko szarą.
Pewnie znajdą się tacy, którzy powiedzą, że przesadzam, ale ta reklama jest dla mnie nader symboliczna.
PS W ogóle taka ciekawostka, biały gość stojący z boku, jako jedyna osoba ze zdjęcia, nie ma białej koszulki, tylko szarą.
źródło: Bioderma
Pobierz

Mam do przekazania zaproszenie na zakup europejskiej wersji OnePlus One 64 GB Sandstone.
Przekażę go osobie którą wylosuję spośród wszystkich plusujących. Wyniki podam około 00.00
Jeżeli losowanie będzie się cieszyło powodzeniem to w zanadrzu mam jeszcze 2 dodatkowe zaproszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_VaNEDbSvr8mwRbUKMnh7ChbjudwceSx7.jpg
Pobierzlink
zdjęcie dostępne praktycznie wszędzie
Może w końcu uda mi sie przenieśc z LG g2 MINI czerwonego :D
Komentarz usunięty przez autora
Aż specjalnie musiałem zrobić dla ciebie zdjęcie.
źródło: comment_uMY7oUoVajE2ERT7OS2MsgIDvK6V6Jsp.jpg
Pobierz@michal-zalewski: Swojego Oneplus One kupiłem jakoś na początku sierpnia. Zaproszenie otrzymałem po jakichś 2 tygodniach dzięki któremu kupił telefon mój znajomy. Te 3 zaproszenia najnowsze dostałem dzisiaj.