Aktywne Wpisy

tindeRoman +278
Kupiłem sobie najmocniejszy możliwy paralizator i wam też to polecam. W Krakowie i innych polskich miastach roi się od patologii z „psieckami” bez kagańca ani smyczy, więc rozwiązanie jest jedno - jeśli taki pies choćby źle na ciebie spojrzy, przepuść przez niego całą moc swojego paralizatora aż będzie sztywny, ale zostaw trochę baterii na samoobronę przed rozwścieczonym właścicielem. Jeśli ci ludzie nie są w stanie zaakceptować że życie człowieka jest ważniejsze niż
źródło: image_picker_08150C42-31B1-44B5-93FA-52772D693315-37175-00000FEE29E45957
Pobierz
Influ3nD +697

Odezwać się do byłej mimo ustalenia, że na pewien czas zawieszamy ze sobą kontakt (akurat przebywa sama w mieszkaniu w moim mieście i nie ma za bardzo nic do roboty).
vs.
Olanie tematu, odczekanie pewnego czasu i liczenie na to, że z facetem z którym się spotyka w jej rodzinnym mieście nic nie wyjdzie.
#milosc #rozowepaski #problem
I w ogóle to zastanawiam się na co liczysz w pierwszej opcji, skoro kogoś ma w innym mieście.. na friendzone? Czy na to, że idealna kobieta potrafi zdradzić..
@iniacz: Nie tyle ma, bo to za duże słowo, po prostu jest ktoś na oku.
Zagłębiłam się w Twoje wpisy. To napisałeś tydzień temu. Tak tylko przypominam.
Skup się na tym, żeby stawać się lepszym! Nie pet za petem i przegryw, tylko najlepszy facet! Taki jakiego chciałbyś dla miłości swojego życia. Nie wiadomo co się
#!$%@? wie czy sie z kims nie przespala. Potem bedzie sie tlumaczyc ze "na tydzien zawiesilismy zwiazek"
daj plusa jeśli pomogłem
to dla mnie jakaś piaskownica. Ile wy macie lat? Dojrzali ludzie mówią "sorry nie wyszło" i papa bez buzi na