Wpis z mikrobloga

Dylemat:

Odezwać się do byłej mimo ustalenia, że na pewien czas zawieszamy ze sobą kontakt (akurat przebywa sama w mieszkaniu w moim mieście i nie ma za bardzo nic do roboty).

vs.

Olanie tematu, odczekanie pewnego czasu i liczenie na to, że z facetem z którym się spotyka w jej rodzinnym mieście nic nie wyjdzie.

#milosc #rozowepaski #problem
  • 14
  • Odpowiedz
@patrykolos: Olanie, ale bez żadnego czekania! Życz jej (w swojej głowie) szczęścia i wszystkiego dobrego jeśli ją kochasz. Przeanalizuj związek. Zastanów się co w przyszłym będziesz mógł zrobić lepiej.

I w ogóle to zastanawiam się na co liczysz w pierwszej opcji, skoro kogoś ma w innym mieście.. na friendzone? Czy na to, że idealna kobieta potrafi zdradzić..
  • Odpowiedz
@Secezar: wejście dwa razy do tej samej rzeki jest niemożliwe, bo panta rhei ( ͡ ͜ʖ ͡) o to chodzi w tym powiedzeniu, a nie o to, żeby tego nie robić.
  • Odpowiedz
@patrykolos: "Postawiłem sprawę jasno: jeśli jej na mnie zależy do końca tygodnia mamy się spotkać i porozmawiać na nasz temat, jeśli nie to usuwam wszelkie kontakty i się nie znamy."

Zagłębiłam się w Twoje wpisy. To napisałeś tydzień temu. Tak tylko przypominam.

Skup się na tym, żeby stawać się lepszym! Nie pet za petem i przegryw, tylko najlepszy facet! Taki jakiego chciałbyś dla miłości swojego życia. Nie wiadomo co się
  • Odpowiedz
@patrykolos: Ty widzisz „na pewien czas zawieszamy ze sobą kontakt”, a owe na pewien czas to tylko taki ozdobnik. Olej to w tej chwili, będzie chciała to wróci, Ty jej teraz do tego na pewno nie przekonasz… jeśli na to liczysz
  • Odpowiedz
Znajdź sobie taką nową dziewczynę żeby stara żałowała. Mówię Ci, nic tak nie wkurza byłej jak nowe szczęście byłego.

#!$%@? wie czy sie z kims nie przespala. Potem bedzie sie tlumaczyc ze "na tydzien zawiesilismy zwiazek"
  • Odpowiedz
@patrykolos: pytasz o sprawy sercowe gdzie 90% ludzi nawet nie trzymało dziewczyny za rękę, z resztą

zawieszamy ze sobą kontak

to dla mnie jakaś piaskownica. Ile wy macie lat? Dojrzali ludzie mówią "sorry nie wyszło" i papa bez buzi na
  • Odpowiedz