Aktywne Wpisy
Szatynka +1
#nocnazmiana #rozowypasek #schiza
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
Na przeciwko mojego bloku jest nowy, bardzo ładny budynek o dużych oknach. Ja jestem osobą która lubi naturalne światło i ma wiecznie odsłonięte zasłony i żaluzje, źle bym się czuła gdyby było inaczej. No i miewam zboczenie siedząc po nocy ze zerkam czy ktoś jeszcze ma zapalone u siebie światło. Budynki są na tyle blisko że np o 6 rano widać jak ktoś krząta się po kuchni - ja
nika_blue +8
#gry #harrypotter #hogwartslegacy #pcmasterrace
Ok po kilku pierwszych godzinach gry krótkie pierwsze wrażenie jakby ktoś się zastanawiał czy warto. Tdr: warto, zwłaszcza jeśli się jest potteromaniakiem
Plusy:
Fajne intro do gry
Piękny zamek
Śliczne Hogsmeade
Klimatyczna muzyczka
Sympatyczni profesorowie
Dużo kotków które można głaskać
Minusy:
Nawet na niskich ustawieniach są chiwlowe spadki klatek, zwłaszcza na początku cutscenek
Mała możliwość customizacji postaci, mamy po prostu gotowe twarze do wyboru z których większość wygląda
Ok po kilku pierwszych godzinach gry krótkie pierwsze wrażenie jakby ktoś się zastanawiał czy warto. Tdr: warto, zwłaszcza jeśli się jest potteromaniakiem
Plusy:
Fajne intro do gry
Piękny zamek
Śliczne Hogsmeade
Klimatyczna muzyczka
Sympatyczni profesorowie
Dużo kotków które można głaskać
Minusy:
Nawet na niskich ustawieniach są chiwlowe spadki klatek, zwłaszcza na początku cutscenek
Mała możliwość customizacji postaci, mamy po prostu gotowe twarze do wyboru z których większość wygląda
#feels #trocheprzypau
klik
nie wiem czemu tak mam, że jak łapią mnie feelsy to zamiast starać się poprawić sobie jakoś humor, to szukam smutnych kawałków żeby jeszcze większe feelsy mieć
Tekst jest cholernie smutny i nostaligiczny - ludzie bedacy w miejscu w ktorym nie chca byc a juz troche za pozno.
Sama melodia pasujaca do baru w ktorym ludzie staraja sie zapomniec
Mnie łapie na takie klimaty :
Do mnie nie trafiaja, wole cos co samym tekstem i przeslaniem uderza
Pewnego dnia maz zaczal tego sluchac w domu i wsrod tej domowej ciszy udalo mi sie podlapac tekst. Strasznie mnie wtedy zesmucilo odczucie ze sa ludzie ktorzy sa klebkiem nieszczesc i porazek ale wszystko ukrywaja pod maska usmiechow i takich wlasnie towarzyskich wypadow badz sa ograniczeni przez sytuacje z ktorej nie sa