Jak dotąd dostałem tylko jeden adres na PW, no ale proszę – ja już się przedstawiłem i chcę wiedzieć, z kim mam do czynienia. Będzie ze mną mój kumpel, ale nie o to chyba chodzi, żeby się pozabijać? Jeżeli komuś na tym zależy, to wybrał złą osobę, bo owszem – jak coś, to zabiję, natomiast zwykle wystarcza uciśnięcie punktu nerwowego.
@SamiecAlfa: Też się chętnie z Tobą umówię na mały sparing, dawno poza treningami nikomu nic nie złamałem. Tylko obawiam się, że mógłbym pójść siedzieć za morderstwo jak na Ciebie patrzę kaczuszko. K-wa! K-wa!
@SamiecAlfa: czy Ty trollujesz, czy naprawdę masz jakąś chorobę psychiczną? Jeśli to drugie, to naprawdę mi Ciebie szkoda. Nie spotkałem osoby, która była by tak żenująca i pieprzyła takie głupoty jak Ty.
@SamiecAlfa: bozeee człowieku idź na spacer, poznaj jakąś nową kaczuszkę (oj sorry, dziewuszkę), zajmij się czymś pożytecznym. Gardzisz bordo a jak tylko ci się ban skończył to w podskokach na mikro lecisz kwakać. Niczym się nie różnisz od bordo, nawet jesteś jeszcze gorszy - twoje siedzenie tutaj to leczenie kompleksów i jakieś bulgotanie... Ani nic mądrego nie piszesz ani ciekawego. Ciągle tylko 'ja to' 'ja tamto' - normalnie jakbyś miał
@nogazwezza: jesteś...bo chcesz się bić z niepełnosprawnym umysłowo
Po tym:
padłem ze śmiechu. Cios wibrującej stulejki @SamiecAlfa uciśnie twój czuły punkt nerwowy i umrzesz w jedną tysięczną pikosekundy.