Wpis z mikrobloga

Mirki, muszę się wygadać, a tutaj to zawsze można ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Od jakiegoś roku zbieram się z założeniem kanału na YT o tematyce gier, tylko że trudno jest mi z wzięciem się w garść i nagraniem pierwszego odcinka. Mam parę oryginalych pomysłów, typowy głos lektora (co mówi mi każdy kogo spotkam :<).

W końcu chyba odłożę pieniądze na porządny mikrofon do nagrywania i lecimy - miałbym audiencję z Wykopu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#takietam #youtube #gryzcolkiem
  • 95
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Colek: powiem tak. jak oprócz ciekawego głosu i dobrej dykcji umiesz ciekawie gadać jak Quaz,arhn.eu czy Wonziu to wróże ci sukces. I nie gadaj na silę na spotanie. Jeżeli widzisz że się jąkasz, coś przekręcasz albo robisz przerwy, to przygotuj sobie tekst. I nie zapomnij o jakości technicznej. co się pewnie liczy z pewnymi wydatkami. I nie zniechęcaj się jeżeli nie dojdziesz do poziomu youtuberów których przywołałem. Oni też dochodzili
  • Odpowiedz
@Colek: Ale masz takiego kompa, żeby odpalić gry z taką grafiką, że można ją pomylić z prawdziwością? Albo takie, w których grafika jest nawet lepsza, niż w sa nandreas?
  • Odpowiedz
@Colek: W numerze cd-action na ich 18. urodziny napisali obszerny poradnik dla początkujących, grających youtuberów. Radzę ci go pożyczyć od znajomego lub poszukać go w szafce, jeśli go masz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Colek: Jeszcze ci mało hajsu z handlu z ruskimi to na youtube przechodzisz. ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz