Aktywne Wpisy
Makavlani +32
Myśleliście, że już widzieliście jaką karma potrafi być suką? To mało widzieliście. Otóż nieodżałowany bolszewik, który kilka dni temu skończył w brzuchu rybki jako przystawka, nabijał się z Ukraińców po zalaniu terenów na Chersońszczyźnie. Ironicznie pytał, czy wolni Ukraińcy potrafią pływać czy podobne #!$%@?. Zresztą sami zobaczcie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#wojna #ukraina #rosja
#wojna #ukraina #rosja

Co byście zrobili na moim miejscu?
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Rozstałam się dzisiaj z chłopakiem (ponad trzy lata stażu).
Debil w czwartek wybrał się z kolegami na spływ kajakowy. Uchlał się, w ciągu godziny cztery razy wywalił kajak i w ten sposób stracił wszystko, co miał przy sobie (telefon, karta, dowód, klucze do domu).
Afera była o to, że ja w piątek miałam jechać do rodziców, on miał grać koncert, a w domu jeden komplet kluczy.
Pisałem tu jakiś czas temu, z tym samym problemem, z tym że wtedy myślałem że to zakwasy. Ostatnio wróciłem do treningów sztuk walki po 2-3 miesiącach przerwy, no i jak to zwykle bywa po wszelkich przerwach - miałem zakwasy. Wszędzie :) Minęły jakieś 3 dni, wszystkie mięśnie przestały mnie już boleć, oprócz jednego - nie mam pojęcia jak on się nazywa, znajduje się na tylnej stronie nóg, rozciąga się przy skłonach.
Dziś jest piąty dzień tych bólów, zakwasy zawsze nie trwają u mnie więcej niż 3 dni, więc to raczej nie to. Czy można jakoś samemu zidentyfikować jaki to typ urazu jest? Niby mogę chodzić, nawet trochę biegać, tyle że po prostu boli. Jutro mam następny trening i w sumie mimo tego bólu byłbym w stanie jakoś tam funkcjonować, tyle że boję się że pogorszę sprawę i udupię się na jakiś miesiąc.
Co myślicie?
#sport #urazy #trening #pomocy #sportywalki
czyli na udzie czy podudziu?
@zyrafauka: Motyla noga