Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Mój #niebieskipasek jest maniakiem psów, a właściwie psa. Traktuje swoją sukę jak drugą partnerkę, generalnie lubi #!$%@?, że oddałby za nią życie, że chciałby zostać z nią na zawsze xD. Śpi z nami ten pies w łóżku, mi każe przypodobać się psu, żeby mnie polubił. Nawet potrafił powiedzieć, że oddałby życie za matke i za tego psa (mnie już nie wymienił xD), matke rozumiem, ale żeby własna dziewczyna była niżej psa zwykłego?
Z kolei przyjedzie jakiś ziom z za granicy i od razu będzie próbował wymawiać polskie słowa. Wtedy to mu przyklaskujecie jaki to zdolny, ambitny i europejski.
#angielski #jezyki
Jest mówienie i "mówienie". Ja znam angielski w teorii na przyzwoitym poziomie, czytam swobodnie książki po angielsku, rozumiem w zasadzie wszystko, dyskutuje na reddicie bez większych problemów. Ale rozmowa irl nadal jest dla
Ludzie sa uprzejmi, co czesto jest mylone z przyjaznoscia. Beda do ciebie mili, na obiad cie zaprosza, ale jakies bardziej zazyle relacje, pomoc w trudnych chwilach, to
Za to polskiego używamy tylko w Polsce i nie jest to zbyt prosty język i dlatego często pochwalamy obcokrajowców za samą chęć nauczenia się naszego języka czy próbę wymowy jakichś słów. Choć oczywiście wynikać to też
Komentarz usunięty przez autora