Aktywne Wpisy

pciem +258
Mój sąsiad daje lekcje p----------o puzonu od 9 do 18. Codziennie. Jestem na skraju załamania.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.
Mirki, ja już nie daję rady. Nie wiem, komu podpadłem w poprzednim życiu, ale chyba komuś bardzo, bo teraz odpokutowuję w dźwiękowym piekle. Studiuję chemię, mam sesję, próbuję wbić do łba jakieś chore mechanizmy reakcji, a co robi mój sąsiad? Prowadzi puzonowe tortury w trybie full-time.
Od 10 do 18. A czasem już od 9, jak się dobrze rozpędzi.

KapitanTorpedal +60

#pokazzakupy
#pmr446
#pmr
Kupiłem sobie PMR-ki na tej aukcji
http://allegro.pl/krotkofalowki-medion-i4553861142.html
Na początku bałem się ,że to jakiś poreklamacyjny szmelc, ale zaryzykowałem. I jestem całkiem zadowolony, sprzęt przyszedł ładny, z wszystkimi akcesoriami (instrukcji nie było), co ważniejsze ze sprawnymi akumulatorami które mam wrażenie ,że są dosyć świeże (bo kabel od ładowarki nie był jeszcze rozplątywany). Obsługa trochę głupia, ale coś za coś. Bądź co bądź, nawet używane PMR-ki z martwymi akumulatorami kosztują więcej, a u kitajców 15$ chcą za PMRki bez akumulatorów.