Czemu polacy nie mogą być tacy przystojni jak holendrzy ? Tam na ulicach średnia niebieskich pasków jest 7/10, a u nas 3/10. Ostatnio kolezanka z holandii, który od dwóch lat siedzi w pplsce, powiedziała mi że strasznie jej nas szkoda, że mamy takich facetów #shitstorm #pozdrodlakumatych
Czemu polki nie mogą być takie atrakcyjne jak hiszpanki i włoszki? Tam na ulicach średnia różowych pasków jest 7/10, a u nas 3/10. Ostatnio kolega z Hiszpanii, który od dwóch lat siedzi w Polsce, powiedział mi że strasznie mu nas szkoda, że mamy takie dziewczyny.
@CiociaStanislawa: Czemu polacy nie mogą być tacy przystojni jak holendrzy ? Tam na ulicach średnia niebieskich pasków jest 7/10, a u nas 3/10. Ostatnio kolezanka z holandii, który od dwóch lat siedzi w pplsce, powiedziała mi że strasznie jej nas szkoda, że mamy takich facetów #shitstorm #pozdrodlakumatych
@CiociaStanislawa: Czemu polki nie mogą być takie atrakcyjne jak hiszpanki i włoszki? Tam na ulicach średnia różowych pasków jest 7/10, a u nas 3/10. Ostatnio kolega z Hiszpanii, który od dwóch lat siedzi w Polsce, powiedział mi że strasznie mu nas szkoda, że mamy takie dziewczyny.
#zwiazki #film #filmnawieczor Polecicie jakiś film do obejrzenia z panną? Coś zmysłowego, z nutką erotyki i dobrze by było aby nie był to gniot w atylu greja czy 365 dni.
@CiociaStanislawa:
( ͡° ͜ʖ ͡°)