Wpis z mikrobloga

Mireczki jest sprawa. Szukam jakiejś ciekawej gry z ciężkim klimatem i odrobiną tajemniczości.

Ograłem już Amnesie, Stalkery i obie części Metra ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Będę wdzięczny za jakieś propozycje.

#gry #kiciochpyta
  • 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pieczarrra: Mimo że grafika nie jest najważniejsza to jest to nadal główny czynnik budujący klimat, także wolałbym coś nowszego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Turrsky: W zamierzchłych czasach grałem w pierwsze dwie części :D

@chozi:
  • Odpowiedz
  • 1
@pureunit a w metro 2033 grałeś? Ja nie byłem w stanie jej skończyć, ale to chyba dlatego, że wcześniej czytałem książkę (bardzo ją polecam) i okrutnie mnie ten świat wciągnął.
  • Odpowiedz
  • 0
Jezu ale ze mnie debil. Przepraszam siedzę z 3 dzieci w tym momencie i mam rozdwojenie jaźni:-) jeszcze raz przepraszam za przeoczenie!
  • Odpowiedz
@chozi: Tak jak napisałem we wpisie, przeszedłem obie części. Teraz zastanawiam się nad bundlem Metro Redux i tym żeby przejść je jeszcze raz :D A co do książki, tam też klimat mnie kupił :D

@Turrsky: Dzięki, sprawdzę o czym mowa :D
  • Odpowiedz
  • 0
@pureunit: a powiedz mi, masz dostęp do konsoli ps3, albo 4? Bo jeśli tak, to zagraj sobie w the last of us. Jedna z najlepszych produkcji z jakimi miałem kiedykolwiek do czynienia!
  • Odpowiedz
@pureunit: The Darkness, nie wiem czy jest na kompa, ale na iksa na pewno. Może jeszcze Bioshock 1 i 2, w Infinite nie grałem, ale chyba już jest lżej. Bądź leciej, do wyboru.
  • Odpowiedz
@PoGo_: Grałem w The Darkens II, również z uwagi na to że była w HB :D Co do Bioshocków to polecam Ci zagrać w Infinite, bo ma jedną z lepszych fabuł jakie poznałem w grach.
  • Odpowiedz