Chciałem ostatnio wrócić sobie do ganiania się po de_dust2 i biegania "banan wszyscy". Szukałem jakiegoś polskiego serwera z ogarniętymi adminami i kulturą na poziomie. Bez rozwrzeszczanej gimbazy i jakiś durnych kolorowych modów dodających do gry lasery, fajerwerki i wodotryski. Generalnie coś w stylu starego CS.PL #1, Siodemka lub 4fun by iport (ktoś to w ogóle z was pamięta? :D ). Możecie polecić jakiś serwer? :)
Szukałem jakiegoś polskiego serwera z ogarniętymi adminami i kulturą na poziomie. Bez rozwrzeszczanej gimbazy i jakiś durnych kolorowych modów dodających do gry lasery, fajerwerki i wodotryski. Generalnie coś w stylu starego CS.PL #1, Siodemka lub 4fun by iport
To chyba gre bedziesz musial zmienic. CS ma chyba najgorsza spolecznosc ze wszystkich gier multiplayer. Masz przyklad we wpisie @mufind.
@vdr: Generalnie wiele osób wchodzi na ffa/tp tylko dla "pogrania od tak/rozgrzewki" przez co wokół serwerów nie tworzy się za bardzo społeczność. GImbów jest sporo, niestety gra która kosztuje 8zł a pozwala zarobić w ciągu jednej gry 12zł, robi się popularna ;)
Jak zależy Ci na klimacie typowo cs'owym to pograj z mirkami w MM ;)
@vdr: czasy prywatnych serwerów odeszły w niepamięć, sam się zdziwiłem gdy z 1.6 rzuciłem się na GO... gra dobiera Ci przeciwników w dwa kliknięcia myszką.. itp. itd.
Chciałem ostatnio wrócić sobie do ganiania się po de_dust2 i biegania "banan wszyscy". Szukałem jakiegoś polskiego serwera z ogarniętymi adminami i kulturą na poziomie. Bez rozwrzeszczanej gimbazy i jakiś durnych kolorowych modów dodających do gry lasery, fajerwerki i wodotryski. Generalnie coś w stylu starego CS.PL #1, Siodemka lub 4fun by iport (ktoś to w ogóle z was pamięta? :D ). Możecie polecić jakiś serwer? :)
#csgo
To chyba gre bedziesz musial zmienic. CS ma chyba najgorsza spolecznosc ze wszystkich gier multiplayer. Masz przyklad we wpisie @mufind.
Jak zależy Ci na klimacie typowo cs'owym to pograj z mirkami w MM ;)
@3nriqu3: xDDDDDDDDDDDDDDDDD