Aktywne Wpisy
sergio91 +393
Dzisiaj w nocy różowa nie mogła zasnąć i się wierciła, obudziła mnie i powiedziała, że ma mi ochotę obciągnąć xd zrobiła to i poszła spac
#seks
#seks
Poniedziałek rano. Niechaj energii na resztę tygodnia doda wam widok sensualnej Anki ocierającej się o Alvaro 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
#bachata #lewandowski #lewandowska #p0lka
Ja jednak nie o tym
Pamiętam jak w czasie kampanii wyborczej średnio raz na tydzień. Jakiś nołnejm zamieszczał wpis że namówił swoją rodzinkę na to żeby głosowała na #knp czy tam #krul a wcześniej głosowali na Pis/Po/PSL/SLD i te wpisy średnio raz w tygodniu osiągały gorące z przyklaskiem kuców.
Jednak wtedy nie przeszkadzało wam i nie budziło zastrzeżeń że ktoś głosujący na PiS czy SLD może nagle zagłosować na KNP. Jednak jak ktoś stwierdza że nie będzie już głosował na #jkm to pewnie troll bo jak tak można pierw głosować a później już nie głosować na JE CEP Janusza Korwin Mikkego.
p.s mam złoty dwadzieścia pięć za wpis
#neuropa #4konserwy #mowiejakjest #creativemowi #polityka
@CreativePL: To jakis troll, bo to typowy scenariusz, że ktoś "nagle" zmiania zdanie i próbuje zasiać ziarnko wątpilowości u innych co głosowali. Dowodzi to tylko, że czerwone szmaciska kombinują bo boją się nadchodzących zmian:)
Ta...ten rok będzie rokiem KNP...
Pytam dziś po raz trzeci:
Gdzie napisałem że zmieniłem nie znane wam poglądy? Po prostu nie mam zamiaru głosować na KNP.
@gkpl: Odpowiedz teraz na dwa pytania:
1. Dlaczego nie chcesz podać alternatywy?
2. Z jakim % poglądów KNP się utożsamiasz?
Prawda jest taka, że nawet jak by podał super mega liberalną partię jeszcze bardziej skrajną od KNP to i tak był by mieszany z błotem bo tak. No i nie trzeba podawać alternatywy aby móc wyrażać swoją opinię o knp.
Szczerze powiem, że tylko we
2. Dziś jest to niski procent.
Pytanie do ciebie:
Dlaczego na siłę chcesz udowodnić że jestem trollem?
@gkpl Podejrzenie że jesteś trollem nie jest bezpodstawne bo czytam od miesiąca jakiś chyba z 10 wpis tak samo skonstruowany. Korwin coś powiedział oświadczam całemu światu że nie głosuje na #knp - neuropo przybywaj na odsiecz bo kuce mnie atakują.
Ale nie przeszkadzało ci to i nie dociekałeś jak w czasie wyborów ludzie głosujący na SLD dali się namówić żeby głosowali w tych wyborach na KNP nie ;)?
@Velati: A gówno prawda. Na SLD głosują ludzie głównie dla większego socjalu i większych praw obyczajowych. Więc trochę dziwne jak naglę zaczynają głosować za zerowym socjalem i konserwatywną wizją obyczajowości korwina.
A co do poglądów to większość (ty akurat się wg. mnie nie zaliczasz do tego bo potrafisz dostrzec błędy) ludzie którzy powtarzają jak mantrę wolny
@CreativePL: ja ci odpowiem na to pytanie. Kuce uważają, że Korwin przekazał im wiedze absolutną i tylko tym, którzy uważnie słuchali krula objawiła się prawda. Tylko oni są świadomymi wyborcami, reszta to lemingi nie potrafiąca zrozumieć słów wielkiego człowieka w muszce, który cierpi
@PasozytZawiadaka: Lepiej bym tego nie ujął.
Komentarz usunięty przez autora
@CreativePL: Lepiej bym tego nie ujął.( ͡° ͜ʖ ͡°)