Wpis z mikrobloga

@Varajin: Ikea. Już parę sztuk wypróbowałam. Jak dla mnie super pachną. Ostatnio miałam o zapachu różanym. Ale jak Ci świece nie pachną, to możesz kupić jakiś olejek eteryczny i tzw. mały kominek. Nalewasz na talerzyk kilka kropel, podpalasz pod spodem podgrzewacz i to się spala, ładnie pachnąc.
  • Odpowiedz
@Varajin: w Ikei są bardzo przyzwoite. w zasadzie zależy od zapachu - jedne są bardzo intensywne, inne trochę mniej, ale jeszcze nie zdarzyła mi się taka, od której by mi pokój nie pachniał :D
  • Odpowiedz
@Varajin: do kominka jeszcze polecam woski, próbowałam Yankee Candle. z tym że tu loteria - przy niektórych zapachach musisz siedzieć z nosem przy kominku, a jak kupiłam jeden dla chłopaka, to trzeba było wszystkie okna otwierać, bo tak mocno pachniało. ale to jest opcja mniej ekonomiczna niż Ikea, znacznie więcej z tym zachodu i nie zostają praktyczne szklanki jak po rzeczonych świeczkach :D raczej w ramach ciekawostki :D
  • Odpowiedz
@Varajin: mój różowypasek odpala świecuchy zwane yankee candle. Cenę mają totalnie z d--y, ale trzeba im przyznać, że dłuuuugo się palą, no i pachną rewelacyjnie
  • Odpowiedz