Wpis z mikrobloga

Mirki, macie jakiś pomysł dla mnie na hobby? Probowałem już grać na gitarze, biegać, skakać salta i nic mnie jakoś nie jara na tyle żeby sie tym zainteresować bardziej ( ͡° ʖ̯ ͡°) a nudzi mi się już robienie browarów na mieście i siedzenie przed komputerem. Jestem studenciakiem na dziennych więc jakaś praca też raczej odpada. #hobby #pytanie #doradzciemi #niebieskiepaski #zainteresowania
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Vegonator: możesz się nauczyć czegoś niezwiązanego z logistyką, znaleźć coś, co naprawdę Cie interesuje, albo po prostu pójść do pracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Vegonator: nie XD absolutnie nie. Wręcz jest to niewskazane i bezsensowne. Trzeba przystanąć żeby jakiś portal zniszczyć albo obstawić, ale skoro da się to zrobić podczas siedzenia w samochodzie w oczekiwaniu na zielone, to raczej nie trzeba na to dużo czasu ;)
  • Odpowiedz
@Vegonator:

A co byś chciał?

Nauka? Chemia? Fizyka? Matematyka? Historia? Biologia? Sztuka? Malarstwo? Śpiew? Chór? Tworzenie muzyki? Taniec? Może sport? Bieganie? Rower? Wspinaczka? Pływanie? piłka nożna/siatkówka/koszykówka/tenis/pingpong/tenis? Może żeglarstwo? Kajakarstwo? Surfing? Wyścigi samochodowe? Rajdy motocyklowe? Kolekcjonowanie
  • Odpowiedz
@Vegonator: Znajdź dziewczynę. Wypełni twoje życie, będzie motywacją do pracy nad sobą, drogowskazem i podporą w trudnych chwilach.

Ale tak czy inaczej problem rozwiązany ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz