Wpis z mikrobloga

@Vender: Fanatykami są tylko przeciwnicy, my narcyzy jesteśmy zawsze wyważonym obiektywnym źródłem wszelkiego rozsądku.

Erich Fromm z "sztuki miłości":

Znany jest brak obiektywizmu, jeśli chodzi o stosunek do innych narodów. Z dnia na dzień robi sięz jakiegoś narodu naród do gruntu zdeprawowany i fanatyczny, podczas gdy nasz własny jest uosobieniem wszystkiego, co dobre i szlachetne. Każde działanie nieprzyjaciela ocenia się według jednego kryterium, każde własne działanie - według innego. Nawet dobre
@Vender:

Pomyśl przez chwilę: lubię sobie posłuchać jazzu, wpisuje się na forum jazzowym, jestem zaangażowanym jego użytkownikiem i uważam, że to najlepsza muzyka pod słońcem. Jestem fanatykiem.

Ludzie o których piszę to fani innej muzyki, którzy specjalnie rejestrują się na tym forum jazzowym i wpisują w każdym temacie tylko po to by udowodnić jak ten jazz jest #!$%@? i jak można słuchać tak #!$%@? muzyki.

Jak nie widzisz różnicy - to
@snow: Co ma sens dopiero gdy uznamy że wykop.pl to forum zwoleników Korwina. Albo stowarzyszenie lizania się po pysiorkach. Zawsze uważałem , że wykop to dobre miejsce do dyskusji, nawet z osobami o skrajnych poglądach.
@snow: Zresztą prawda jest taka, że nigdy Neuropa czy jakiekolwiek grupki hejtujące Korwina by tu nie powstały, gdyby nie było tu tyle Korwina. Proste.
@Vender: Haha czyli jednak przyznajesz: jesteście grupką hejtującą korwina. No przecież o tym właśnie napisałem?

A czym się różni wchodzenie na forum czegoś tam do maniakalnego śledzenia tagu czegoś tam - w obu przypadkach tylko po by się #!$%@?ć?

@Epoche: Cytat który podałeś idealnie pasuje do waszego zachowania.

Gdyż ja nigdzie nie przeczę temu, że 'kuce' (w tym ja) to fanatycy.

To wy macie ból dupy i nie możecie przyjąć