Aktywne Wpisy

kodecss +51
#zalesie
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe
Ja #!$%@? moja rozowa namówiła mnie na wspolne "odrobaczanie" - tak bez pryczyny. Bo pewnie kazdy ma robaki i kazdy powinien raz na x lat to robic, profilaktycznie.
Wziałem jakas wielka tabletke jakby ja kupila w zoologicznym dla psa.
Zaraz mi #!$%@? brzuch i dupe

enten +571
Jestem tak stary, że pamiętam jak na to mówiło się budowa, zamiast inwestycja.
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki
#nieruchomosci #gimbynieznajo #ciekawostki

Napisała osoba której cała aktywność na wykopie jest w jakiś sposób powiązana z polityką, Korwinem i ciśnięciem na PO. Nie przesadzam - cała.
@snow zainteresowanego też zawołam.
#shitwykopsays #hipokryzja #knp
Erich Fromm z "sztuki miłości":
Pomyśl przez chwilę: lubię sobie posłuchać jazzu, wpisuje się na forum jazzowym, jestem zaangażowanym jego użytkownikiem i uważam, że to najlepsza muzyka pod słońcem. Jestem fanatykiem.
Ludzie o których piszę to fani innej muzyki, którzy specjalnie rejestrują się na tym forum jazzowym i wpisują w każdym temacie tylko po to by udowodnić jak ten jazz jest #!$%@? i jak można słuchać tak #!$%@? muzyki.
Jak nie widzisz różnicy - to
A czym się różni wchodzenie na forum czegoś tam do maniakalnego śledzenia tagu czegoś tam - w obu przypadkach tylko po by się #!$%@?ć?
@Epoche: Cytat który podałeś idealnie pasuje do waszego zachowania.
Gdyż ja nigdzie nie przeczę temu, że 'kuce' (w tym ja) to fanatycy.
To wy macie ból dupy i nie możecie przyjąć