Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +373
Pół godziny temu moja dziewczyna strzeliła focha, bo ośmieliłem się zjeść śniadanie wtedy jak ona jeszcze spała, bo chciała zjeść razem ze mną, a nie osobno. A jak jej powiedziałem (trochę głośniej, ale normalnie bez żadnych wulgaryzmów czy patologii), że robi problem z niczego i mogłaby przestać się ciągle obrażać o byle g---o, to powiedziała, że krzyczę i wyszła ode mnie z mieszkania.
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać
Czy wy k---a jesteście normalne? Jeśli związek ma polegać

sijulejter +422
źródło: temp_file2040124274918891601
Pobierz

7%
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/najnowszy-sondaz-tns-polska-pis-31-proc-po-26-proc/y48p8
3%
7%: Sondaż telefoniczny został przeprowadzony w dniach 22-23 sierpnia
pytanie: kuce mają stacjonarne fony, czy dzwonią również na komórki? poza tym podobno ta metoda sondażowa nie jest najlepsza
3%: Sondaż przeprowadzono w dniach 8-14 sierpnia techniką wywiadów bezpośrednich wspomaganych komputerowo na ogólnopolskiej reprezentatywnej próbie 962 mieszkańców Polski w wieku 18 i więcej lat.
8-14, długo robili ten sondaż..
Reasumując
8-14 sierpnia KNP ma 3%, 22-23 sierpnia KNP ma 7%, a więc +4 punkty procentowe
NEUROPO, PROSZĘ SIE ROZEJŚĆ
:*
[ #sondaz #wybory #knp #korwin #krul #4konserwy #neuropa #rpg7poleca #polityka ]
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Vealheim: siedź cicho lewaku, wiem co robie
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@RPG-7: +4 punkty procentowe, jeżeli chodzi o ścisłość ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS lewaku.
@RPG-7:
źródło: comment_H7qOX4h5Zn0i8A898MILEXkKDO38miMG.jpg
PobierzBiorąc pod uwagę http://blogi.polskatimes.pl/poppolityka/2014/06/12/ranking-sondazowni/
4 z 5 sondażowni przed wyborami korzystało z wywiadu telefonicznego, a tylko jedna - CBOS z wywiadu "face to face". Kto się najbardziej pomylił chyba nie muszę mówić? Od pewnego czasu badania typu "CATI" (wywiady telefoniczne) prezentują się zdecydowanie najlepiej co pewnie wynika z tego, że w dzisiejszych czasach praktycznie każdy ma komórkę lub chociaż stacjonarny. Myślę, że wylosowanie jakiejś
@snow: tak żem czuł