Wpis z mikrobloga

#polsat #siatkowka #takaprawda #bulwers #oswiadczeniezdupy

W-----a mnie jedna rzecz. Polska jest organizatorem Mistrzostw Świata w Siatkówce a, k---a jego mać, przeciętny obywatel nie może zobaczyć transmisji w telewizji, bez wykupienia dostępu. Czy to jest normalne?! Rozumiem, jakby mistrzostwa odbywały się w innym kraju, ale u nas?! Nie rozumiem tego. Nie ma bata żebym zapłacił, będę jak ostatni #cebulak szukał streamu za darmo, bo coś nam się k---a w tym j-----m kraju należy. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DarkBolo: Polsat wyłożył ileś kasy za możliwość transmitowania mistrzostw i chce ją odzyskać. Może to zrobić z reklam, może z ppv, ich wybór, ich strategia biznesowa. Nie odpowiada - nie oglądaj.

Wiesz czemu w telewizji leci masa gówien w stylu "dlaczego ja?"? Wiesz czemu do programów zapraszają takich "to coś" jak tamten transwestyta? Bo durni ludzie to oglądają, bo skacze oglądalność i wpływy z reklam. KASA się liczy, a nie
  • Odpowiedz
@Kormas: Tobie akurat to pasuje, ale nie każdego stać na wykupienie transmisji. Już widzę, jak taki Pan Wiesiek z Bóbrki kupuje ppv. Chłopie, jak pisałem, jakby to się odbywało w innym kraju to luz, ale Polska jest organizatorem i nie daje możliwości zobaczenia rozgrywek w telewizji publicznej to śmiech na sali i żenada. Tyle w tym temacie.
  • Odpowiedz