Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@duraven: "ja jeszcze ten crossfit bym przezyl" - takie ćwiczenia akurat są zajebiste i używa sie ich (nie koniecznie tych konkretnych, chodzi o formę ćwiczeń) w praktycznie każdym sporcie gdzie potrzebna jest kondycja i szybkość i po wk widać jak sama siłownia upośledza człowieka. Poza tym normalny człowiek który ćwiczy rekreacyjnie też powinien raz na jakis czas wprowadzać takie ćwiczenia. I z góry mówie że ćwiczenia TYPOWO crossfitowe (czyli te
  • Odpowiedz
@Szefu: nie no tak jak napisalem nie czepiam sie tego typu treningu, a to "przezyl" chodzilo mi o to, ze robia to tylko pod publiczke i wrzucaja taki szajs na neta.

Nie wiem czemu tak Ci sie zebralo na bronienie Karmowskiego, ale wyciagasz caly czas pochopne wnioski, ja napisalem jedno zdanie, a Ty odpowiadasz esejem. Sytuacja, która opisalem wyglada dla mnie komicznie i tyle, goscie zajebiscie sobie cwiczyli a tu
  • Odpowiedz
@duraven: jak dla mnie to ćwiczą raczej na miare swoich możliwości, zajebistością bym tego nie nazwał. A nie bronię Karmowskiego jako osoby, tylko jako trenera. Na prawdę jak stoi koło Ciebie trener i drze morde żebyś robił szybciej / lepiej itp. to trenuje się zupełnie inaczej i tyczy się to każdego sportu.

Z tym że robią pod publiczke to się zgodzę, nie jest to jakiś poziom żeby chwalić się tym
  • Odpowiedz
@Szefu: No to widzisz mysle, ze sie we wszystkim zgadzamy, nawet zaskoczony jestem troche :P cwicza na miare swoich mozliwosci bo jak juz ustalilismy to tylko jednorazowy filmik :)

mi sie akurat git cwiczy bez trenera, nikt lepiej niz Ty sam nie bedzie znal Twojego ciala, wiec watpie zeby trener pomagal robic cos szybciej lub lepiej - uwaga - o ile nie jest sie poczatkujacym/slabym psychicznie/bez motywacji itd. (oczywiscie caly
  • Odpowiedz
@duraven: tzn nie wiem jak to jest z trenerem na siłowni, bo zawsze ćwicze sam lub z kolegami. Za to na boksie gdy robisz czujesz że już nie możesz zrobić więcej, ledwo się ruszasz i w ogóle nie dajesz już rady (a tak jest ciężko przy bardzo mocnych treningach) - podchodzi trener który zna każdego zawodnika od kilku lat i wie na ile go stać i właśnie drze morde po
  • Odpowiedz
trener który zna każdego zawodnika od kilku lat

@Szefu: w tym wypadku zgadzam sie jak najbardziej, podobnie jak trener dopingujacy w narozniku, ale to juz calkiem inny poziom. szczerze mowiac to jaki sens ma dyskutowanie o metodach karmowskiego? ja mu nie place, Ty mu nie placisz, niech sobie tam robi co mu sie zywnie podoba, a jak przy okazji mozna sie do tego posmiac to nawet jeszcze lepiej :)
  • Odpowiedz