@kamdz: sądzę, że karmowski też w to wejdzie, bo jak to "sportowy świr" nie wziąłby udziału w takiej świrowej akcji? I jeszcze będzie POZDRO na końcu :P
@duraven: "ja jeszcze ten crossfit bym przezyl" - takie ćwiczenia akurat są zajebiste i używa sie ich (nie koniecznie tych konkretnych, chodzi o formę ćwiczeń) w praktycznie każdym sporcie gdzie potrzebna jest kondycja i szybkość i po wk widać jak sama siłownia upośledza człowieka. Poza tym normalny człowiek który ćwiczy rekreacyjnie też powinien raz na jakis czas wprowadzać takie ćwiczenia. I z góry mówie że ćwiczenia TYPOWO crossfitowe (czyli te
@Szefu: nie no tak jak napisalem nie czepiam sie tego typu treningu, a to "przezyl" chodzilo mi o to, ze robia to tylko pod publiczke i wrzucaja taki szajs na neta.
Nie wiem czemu tak Ci sie zebralo na bronienie Karmowskiego, ale wyciagasz caly czas pochopne wnioski, ja napisalem jedno zdanie, a Ty odpowiadasz esejem. Sytuacja, która opisalem wyglada dla mnie komicznie i tyle, goscie zajebiscie sobie cwiczyli a tu
@duraven: jak dla mnie to ćwiczą raczej na miare swoich możliwości, zajebistością bym tego nie nazwał. A nie bronię Karmowskiego jako osoby, tylko jako trenera. Na prawdę jak stoi koło Ciebie trener i drze morde żebyś robił szybciej / lepiej itp. to trenuje się zupełnie inaczej i tyczy się to każdego sportu.
Z tym że robią pod publiczke to się zgodzę, nie jest to jakiś poziom żeby chwalić się tym
@Szefu: No to widzisz mysle, ze sie we wszystkim zgadzamy, nawet zaskoczony jestem troche :P cwicza na miare swoich mozliwosci bo jak juz ustalilismy to tylko jednorazowy filmik :)
mi sie akurat git cwiczy bez trenera, nikt lepiej niz Ty sam nie bedzie znal Twojego ciala, wiec watpie zeby trener pomagal robic cos szybciej lub lepiej - uwaga - o ile nie jest sie poczatkujacym/slabym psychicznie/bez motywacji itd. (oczywiscie caly
@duraven: tzn nie wiem jak to jest z trenerem na siłowni, bo zawsze ćwicze sam lub z kolegami. Za to na boksie gdy robisz czujesz że już nie możesz zrobić więcej, ledwo się ruszasz i w ogóle nie dajesz już rady (a tak jest ciężko przy bardzo mocnych treningach) - podchodzi trener który zna każdego zawodnika od kilku lat i wie na ile go stać i właśnie drze morde po
@Szefu: w tym wypadku zgadzam sie jak najbardziej, podobnie jak trener dopingujacy w narozniku, ale to juz calkiem inny poziom. szczerze mowiac to jaki sens ma dyskutowanie o metodach karmowskiego? ja mu nie place, Ty mu nie placisz, niech sobie tam robi co mu sie zywnie podoba, a jak przy okazji mozna sie do tego posmiac to nawet jeszcze lepiej :)
Nie wiem czemu tak Ci sie zebralo na bronienie Karmowskiego, ale wyciagasz caly czas pochopne wnioski, ja napisalem jedno zdanie, a Ty odpowiadasz esejem. Sytuacja, która opisalem wyglada dla mnie komicznie i tyle, goscie zajebiscie sobie cwiczyli a tu
Z tym że robią pod publiczke to się zgodzę, nie jest to jakiś poziom żeby chwalić się tym
mi sie akurat git cwiczy bez trenera, nikt lepiej niz Ty sam nie bedzie znal Twojego ciala, wiec watpie zeby trener pomagal robic cos szybciej lub lepiej - uwaga - o ile nie jest sie poczatkujacym/slabym psychicznie/bez motywacji itd. (oczywiscie caly
@Szefu: w tym wypadku zgadzam sie jak najbardziej, podobnie jak trener dopingujacy w narozniku, ale to juz calkiem inny poziom. szczerze mowiac to jaki sens ma dyskutowanie o metodach karmowskiego? ja mu nie place, Ty mu nie placisz, niech sobie tam robi co mu sie zywnie podoba, a jak przy okazji mozna sie do tego posmiac to nawet jeszcze lepiej :)