Aktywne Wpisy
kfiatek_na_parapecie +100
wykopki, zamiast sie kompromitowac przeczytajcie cokolwiek o historii francji i o tym na jakiej zasadzie działa to państwo, poczytajcie o tym kto jest francuzem i uzmysłówcie sobie wreszczie, ze ci ludzie, ktorzy robią te zamieszki sa francuzami, mimo iz wasze p0laczkowate małe główki nie są w stanie tego zrozumiec. Francja nigdy nie byla jednorodna etnicznie, wielokrotnie przyjmowała chociażby emigrantów z polski, którzy póżniej stawali się francuzami, ich dzieci były francuzami, a nie
mirko_anonim +3
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #seks #zwiazki #feels
Mirki, w jaki sposób badacie czy laska miała bogatą przeszłość seksualną? Przecież praktycznie żadna Wam o tym nie powie, co najwyżej „nie mam dużego doswiadczenia”. Mam taki przypadek u siebie, że poznaliśmy się jakiś czas temu na Tinderku. Spotykamy się regularnie od 4 miesięcy. Pod kątem zaangażowania uważam, że jest ekstra - pisze, dzwoni, wychodzi z propozycjami wyjścia, zaprasza na wesele przyjaciół czy wspólne wakacje.
#tinder #seks #zwiazki #feels
Mirki, w jaki sposób badacie czy laska miała bogatą przeszłość seksualną? Przecież praktycznie żadna Wam o tym nie powie, co najwyżej „nie mam dużego doswiadczenia”. Mam taki przypadek u siebie, że poznaliśmy się jakiś czas temu na Tinderku. Spotykamy się regularnie od 4 miesięcy. Pod kątem zaangażowania uważam, że jest ekstra - pisze, dzwoni, wychodzi z propozycjami wyjścia, zaprasza na wesele przyjaciół czy wspólne wakacje.
Mireczki - miał ktoś kiedyś do czynienia z netsh? Próbuję udostępnić połączenie sieciowe (z kabla na WiFi) bez connectify (wkurza mnie to ciągłe rozłączanie, a udostępniania potrzebuję na tydzień, więc nie będę kupował pełnej wersji) za pomocą netsh. Połączenie jest utworzone, poprawnie skonfigurowane, pobiera mi adres IP, ale nie ma łączności ze światem. Połączenie lokalne udostępniam na połączenie Wifi w konfiguracji, ale nadal nic ;f Pomocy!