Wpis z mikrobloga

• 35
#apel FREE SHIDO!

Nasz biedny niezrozumiały mirek wchodzi pod znalezisko i piszę normalne komentarze typu "super filmik, bardzo pomocny", itp. Każdy z nas pisze takie komenty i ma plusy lub w najgorszym wypadku 0. A @shido jeb milion minusów w pół sekundy. Czemu? Za co go tak nienawidzicie gunwniaki ze znalezisk? ;( #shidocontent
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 10
@kamdz: @Shido to taki dobry, uczynny kolega. Zawsze doradzi, wspomoże celną uwagą. Miły, sympatyczny, troskliwy, ale też szczery, potrafi wytknąć błędy, byśmy ich ponownie nie popełniali. Widocznie na wykopalisku takie wartości są obce. Banda zgorzkniałych cyników nie potrafi docenić tego promyczka, jakim jest Shido. Tam im bardziej narzekasz, tym lepiej.
  • Odpowiedz
@kamdz: teraz kazdy jego komenarz ma rowna ilosc plusow co minusow. Ludzie przestali oceniac go po pojedynczych postach, leca plusami/minusami masowo po wszystkim w jego profilu, tak jak on masowo wypisuje te swoje infantylne komentarze.
  • Odpowiedz
@kamdz: Naprawdę zaszczytu dostąpiłem, że Ty osobiście takie rzeczy piszesz o mnie. Nie przypuszczałem, że będzie mi dane kiedyś takie słowa przeczytać.
  • Odpowiedz
@kamdz: To dlatego , że @shido to jest Wypokowy Rycerz Prawilności. Biegnie do wpisów na swoim wyszkolonym rumaku w zbroii z dobrych uczynków i porad.

A źli ludzie będący jeszcze mniej prawilnymi Mirkami niz szpiedzy z Krainy Deszczowców nie chcą dopuścić do ładu na swiecie jakie niosą za sobą wpisy tego Prawilnego Mireczka o umyśle wartym tysiąca promieni słonecznych odbijających się na twarzach wypokowych dziewic!

• Odpowiedz