Aktywne Wpisy
Boski_Emil +988
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Lolenson1888 +393
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
- Rejestracja spółki bez usługi wirtualnego biura - ok. 300 zł (57 f)
- Wirtualne biuro - ponad 1000 zł (197 f)
Czyli razem jakieś 1300 zł.
Księgowość
2900 zł / 12 to daje ponad
@typowyjanuszwons: juz lece ci kase wplacac xD
@typowyjanuszwons: Życzę powodzenia w szukaniu żałosnych polaczków-klientów.
Sam jesteś żałosny oferując ludziom wizję czegoś, co w przeciągu kilku lat #!$%@? ich na minę. Wizja ominięcia podatku czy ZUSu to mrzonki i z tego co zauważyłem, wszyscy oferujący takie usługi dobrze o tym wiedzą :>
P.S. Patrząc po Twoich wypowiedziach to marketing u Ciebie na 5+, pewnie klienci teraz uderzą drzwiami i oknami :>
No raczej jest problem bo rezydencję nabywa się przebywając w kraju powyżej pół roku.
A wiesz że w UK istnieje partia nacjonalistyczna,
Nie dotyczy przypadków kiedy uznają, że to nie luka w prawie tylko przestępstwo i zwyczajnie wycofają pieniądze z NFZ. A wtedy NFZ zgłosi się do Ciebie.
Jakimkolwiek tworem podatku dochodowego się nie ominie, a w sp. z o.o. prokurent zusu nie płaci. Nie widzę żadnej
P.S. Zakładając dla mnie firmę to ja ryzykuję nie Ty, więc STFU.
https://docs.google.com/document/d/163OEKCVv3JCoWnTw4qW-xCAQjm_IsuMTL6lC9PdNJdE/pub?embedded=true
Zapraszam do lektury.
No i na tym zdaniu mogę już skończyć, bo nie jestem rezydentem Wielkiej brytanii.