Aktywne Wpisy

Tzw "najseksowniejsza piłkarka świata" - 17 mln obserwujących na insta.
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
Przed operacjami całkiem miła dla oka, obecnie koszmarek dla fanów białych kozaków i wixy w wiejskich remizach.
Zgroza.
#bekazrozowychpaskow #bekazniebieskichpaskow #pilkanozna
źródło: Gv9zPbxWMAAM_PA
PobierzUwaga frajerzy mam ważny komunikat!
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
10 lat czytam Wasze wysrywy ale nic nigdy nie napisałem (5 lat to nawet konta nie zakładałem bo po co) bo każdemu z Was opowiedziałem w myślach.
Czas wyjść z piwnicy!
Jestem inżynierem z jakimś doświadczeniem: optymalizowałem przepływy w silnikach spalinowych takich do samolotów i takich do samochodów ale zawsze bolało mnie to że nie jestem w stanie dotknąć rzeczy które projektuje no bo jak to niby zrobić w
źródło: IMG_1214
Pobierz

Rozmowa na forum o usługach rafalali - wpisy z 2011 roku.
"Wszystko było jednak można od biedy znieść,gdyby nie wygląd "panny". Blada jak trup,a jej członek,wbrew temu,co twierdzi,w ogóle nie był sprawny, bo cały czas wisiał.P----i nie pokazała,bo pewnie jakieś sztuczne-jednym słowem kompletne dno.Jedynym plusem był nie najgorszy oral."
"Na wstępie pytanie, jak ma być (jako, ze to mój pierwszy tego typu raz był, stwierdzilem, ze chcę spróbować w drugą stronę, a jak starczy czasu, normalnie i to był mój błąd). FBG - przyjemny, dość głęboki, Milo mruczy w trakcie. Wczesniej jednak wyjela swoja palę i zaczęła mi ja pakować do ust a potem w nie posuwać, co nie do końca mi się podobało."
xD xD xD
A na swoim blogu rafalala zdementowała jakoby była prostytutką xD
#rafalala #tocos #heheszki #humor #skislem