Wpis z mikrobloga

Ktoś dal pomysł, żeby zrobić tecze białoczerwona. Myślałem, ze otwierając komentarze zobaczę aprobate, myliłem sie.

TO NIE TĘCZA! TAKIE KOLORY TO NIE TĘCZA! CO Z TEGO ZE GEJE, TĘCZA TYLKO KOLOROWA!

Boże, ludzie, wstydzić sie własnych barw tylko dla poprawności czy coś jest tęcza czy nie, wolicie mieć kolorowy symbol pedalstwa, niz własne barwy narodowe na Placu Zbawiciela, nawet mi was nie żal. Domy sobie na tęczowo pomalujcie, takie to wesołe kolory.

#tecza #shitwykopsays #oswiadczenie
  • 30
@crazy_drummero: no ale nikt nie chciał stawiać biało-czerwonego półokręgu, tylko postawili kolorową tęczę. W czym problem? Jak chcesz to zaprojektuj taką dekorację i idź z tym do władz warszawy, że potrzebujesz dofinansowania i miejsca na wystawienie, a nuż dostaniesz sponsoring (no chyba że możesz pokryć koszty z własnej kieszeni, to wtedy wystarczy tylko poprosić o wytyczenie miejsca).
Boże, ludzie, wstydzić sie własnych barw tylko dla poprawności czy coś jest tęcza czy nie,

@crazy_drummero: nie, po prostu kolorowa tęcza jest znacznie ładniejsza?

Masz jakieś zaściankowe poglądy i chcesz niszczyć wszystko co ci się nie podoba. To ma swoją nazwe, faszyzm.

Zresztą przyznaj sie, ile razy byłeś w Warszawie? Nie rozumem, dlaczego jakieś mośki z #!$%@? górnego mają decydować co ma stać na jednym z placów w Warszawie. Chcesz biało-czerwoną
@chapeaunoir: mieszkam tu T_T 5 minut piechota od tego placu wlasnie -.-

pzoa tymn, gdybys przeczytal wywiad z jej porjektantka, a nie rzucal propaganda, to wiedzialbys, ze w tamtym roku projektantka podala pomysl odbudowania teczy 17 maja, w dzien tolerancji, mowiac, ze trzeba dzialac przeciw homofobii, oraz odbudowac tecze w 6 kolorow LGBT.
@crazy_drummero: ideologie tej tęczy narzuciły narodowe ćwoki. Przed 11 listopada mało kto o niej wiedział i każdemu się podobała. Był nawet pomysł dodania nyancata czy jak mu tam.

Zresztą nie wiesz co to jest propaganda widocznie.