Aktywne Wpisy
poorepsilon +6
Kupiłam ze znajomą Hogwart Legacy na spółę bo ma bzika na punkcie tego uniwersum. Nie sprawdzała wymagań technicznych i mówiła, że gra na pewno będzie działać, bo ma nowy komp kupiony dwa lata temu. I wiecie co? Komp nie daje rady. Jest mi przykro jakoś, bo się zawiodła. Mówię jej, że możemy zwrócić. Za zwrócony hajs kupię grę na moim koncie i resztę hajsu oddam w przyszłym miesiącu. A ona, że woli
Van-der-Ledre +26
Nareszcie.. Po dotarciu do mojego punktu obserwacyjnego, cierpliwie czekałem. Był jasny błysk po czym pojawiło się to. Całkiem niedaleko, duża biała kula, po prostu się pojawiła. Potem zaczęła się szybko unosić i zmieniła kolor na zielony. Odleciała za wzgórza leśne i więcej jej nie widziałem. Wszystko to w całkowitej, grobowej ciszy, jaka panuje w lesie. Widząc to, miałem silne poczucie, że nie powinno mnie tu być. Nigdy z tak bliska tego nie
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
TO NIE TĘCZA! TAKIE KOLORY TO NIE TĘCZA! CO Z TEGO ZE GEJE, TĘCZA TYLKO KOLOROWA!
Boże, ludzie, wstydzić sie własnych barw tylko dla poprawności czy coś jest tęcza czy nie, wolicie mieć kolorowy symbol pedalstwa, niz własne barwy narodowe na Placu Zbawiciela, nawet mi was nie żal. Domy sobie na tęczowo pomalujcie, takie to wesołe kolory.
#tecza #shitwykopsays #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
"To jest lepsze. I #!$%@?. "
"Wszystko na biało czerwono. I #!$%@?, że nie pasuje. "
@crazy_drummero: nie, po prostu kolorowa tęcza jest znacznie ładniejsza?
Masz jakieś zaściankowe poglądy i chcesz niszczyć wszystko co ci się nie podoba. To ma swoją nazwe, faszyzm.
Zresztą przyznaj sie, ile razy byłeś w Warszawie? Nie rozumem, dlaczego jakieś mośki z #!$%@? górnego mają decydować co ma stać na jednym z placów w Warszawie. Chcesz biało-czerwoną
pzoa tymn, gdybys przeczytal wywiad z jej porjektantka, a nie rzucal propaganda, to wiedzialbys, ze w tamtym roku projektantka podala pomysl odbudowania teczy 17 maja, w dzien tolerancji, mowiac, ze trzeba dzialac przeciw homofobii, oraz odbudowac tecze w 6 kolorow LGBT.
Zresztą nie wiesz co to jest propaganda widocznie.
Ta naprawdę powinno się dorobić ten jeden brakujący kolor i szlus.