Wpis z mikrobloga

Śmiecham z buraków, którzy jak tylko zaczną dostawać w------l to krzyczą: its a prank! It's a prank!

Jakby to było jakieś magiczne zaklęcie dzięki któremu można ludziom nasrać do ryja, skakać po głowie i obrażać dowoli. No bo przecież to taki żart że przyłożyłem swoją dupę do twojej twarzy i zasymulowałem pierdzenie, śmiej się niewdzięczny chuju!

#youtubowegowno
TadeuszSynZygmunta - Śmiecham z buraków, którzy jak tylko zaczną dostawać w------l to...
  • 44
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TadeuszSynZygmunta: najgorsze jest to że te śmiecie niczego się nie uczą po dostaniu w-------u i dalej robią co robią z durnym hasłek "it's a prank" jakbym to usłyszał to by jeszcze bardziej dostał oklep :)
  • Odpowiedz
@gryzli6: Wydajw mi sie, ze po takim w-------u ucza sie jednej, bardzo waznej rzeczy - jak nagra kilka filmikow, w ktorym dostaje w pysk podczas krecenia "pranku", to liczba wyswietlen w takim filmiku skacze kilkukrotnie, a to rowna sie profitowi.
  • Odpowiedz
  • 65
@TadeuszSynZygmunta: ja tam widze kandydatow do nagrody darwina. Idzie taki pedalek do murzynskiego getta w sam srodek murzynow odpoczywajacych po kradziezach i rozbojach i mysli ze posmieszkuje im jak co drugi przegryw z mirko. A tu nagle zonk bo zanim dokonczy "r" w Prank juz leci bula na morde.
  • Odpowiedz
@TadeuszSynZygmunta:

What annoys me the most is that these people just automatically hit him. They don't even think twice. Yes, the pranks were insanely dumb to do but just seeing a bunch of lower class ghetto kids decide to fight back just because they disagree or don't like how the guy is acting, shows how un-civilized these people are.

128 łapek na YT
  • Odpowiedz
@TadeuszSynZygmunta: Genialni pranksterzy udają, że spuszczają benzynę z baków murzynów. Komentarze?

Not to be racist, but why would none of the black people actually check? They were all immediately about to punch him.

77 łapek w
u.....n - @TadeuszSynZygmunta: Genialni pranksterzy udają, że spuszczają benzynę z ba...
  • Odpowiedz
@TadeuszSynZygmunta: nie wiem co masz do tych ziomkow co to kręcą, ci czarni w ogóle poczucia humoru nie mają.

N---------i podludzie, tak samo bym zrobił na miejscu tych czarnych, kopał po ryju niedorozwojow. Rozumiem k---a niewinne żarty ale takie gadki i odzywki, prosząc się o w------l, to porażka i żenada. Ja bym takiego pedalka tlukl ile wlezie może by się oduczyl, w ogóle skąd ta z-----a moda na te
  • Odpowiedz
@TadeuszSynZygmunta: Za żart z pierdnięciem bym tłukł aż by puchło i mało by mnie interesowało, że to udawane.

Tym bardziej, że trzeba być podludziem, żeby kogoś bawiły takie dowcipy. A ja sam jakoś specjalnie wytwornego humoru nie potrzebuję do szczęścia.
  • Odpowiedz