Aktywne Wpisy

FejsFak +92
Wymieniłem ten modulik VCD przez który były błędy na magistrali CAN ale nic to nie dało, auto dalej nie chce zapalić :(
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
Podpinam żarówkę 12V zamiast wtryskiwacza i nawet nie mrygnie podczas kręcenia czyli ECU nie daje napięcia na wtryski. Już zaczyna mi brakować pomysłów co może być nie tak. Jak się okaże, że to jakiś bezpiecznik albo przekaźnik (niby wszystko sprawdzałem i jest git) to będę się śmiał z siebie cały
źródło: IMG_20250215_142321_597
Pobierz
RopuchYtong +92
Szukam #nieruchomosci we #wroclaw na wynajem, dla 1 osoby, do 2500zł i ja pier\*\*\*ę
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
Wszystkie oferty jakie widzę zakładają spanie w kuchni. Albo kuchnię w pokoju. Bo nie wiem jak to inaczej nazwać. Jeden pokój, z łóżkiem, zlewem i elektryczną płytą grzewczą. 20m^2. Nawet mebli za bardzo nie ma. I tak wygląda 90% ofert.
Coście uczynili z tym miastem, wy dewelopersko-fliperskie ku\*\*y.
Luksusowy apartament godny króla ze zdjęć poniżej
źródło: kawalerka
Pobierz

Jakby to było jakieś magiczne zaklęcie dzięki któremu można ludziom nasrać do ryja, skakać po głowie i obrażać dowoli. No bo przecież to taki żart że przyłożyłem swoją dupę do twojej twarzy i zasymulowałem pierdzenie, śmiej się niewdzięczny chuju!
#youtubowegowno
@franczi:
Z tego co widziałem to jeden czarny nawet z nożem skoczył także nie ma żartów, po takim czymś już dawno powinni sobie dać spokój.
128 łapek na YT
Komentarz usunięty przez moderatora
77 łapek w
N---------i podludzie, tak samo bym zrobił na miejscu tych czarnych, kopał po ryju niedorozwojow. Rozumiem k---a niewinne żarty ale takie gadki i odzywki, prosząc się o w------l, to porażka i żenada. Ja bym takiego pedalka tlukl ile wlezie może by się oduczyl, w ogóle skąd ta z-----a moda na te
Tym bardziej, że trzeba być podludziem, żeby kogoś bawiły takie dowcipy. A ja sam jakoś specjalnie wytwornego humoru nie potrzebuję do szczęścia.