Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

dominowiak +174
Pijcie ze mno kompot Mireczki. Dzieci już duże - pierwszy raz od lat jadę z różową na weekendowy wypad w Bieszczady BEZ DZIECI (ʘ‿ʘ)
#gownowpis
#gownowpis

#woodstockowewykopiwo
A tak serio:
Wybaczcie, że dopiero teraz piszę, ale dopiero dzisiaj dotarłam do domu i mogę na spokojnie usiąść przy kompie i się trochę mirkom popodlizywać ;)
Wykopiwo uważam za udane, przyszło Was więcej niż się spodziewałam! Przede wszystkim chciałam podziękować kilku osobom za mniejszą lub większą pomoc w realizacji tego zacnego przedsięwzięcia.
Po pierwsze @eezee , mój najukochańszy statysta, bez którego to piwo nie miałoby racji bytu (ja tylko wpadłam na pomysł, zrobiłam plakietki i pozbierałam atencję, on był murzynem od czarnej roboty i wszystkiego pilnował). Myślę już tydzień nad nagrodą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@alma_ i @nowik czyli nasi woodstockowi współlokatorzy, którzy dzielnie wspierali mnie kiedy za dużo osób coś ode mnie chciało już na samym wykopiwie :D
@slip20 @ludzik @macrusher i kilku innym, których nicków już niestety nie pamiętam (przepraszam!) za przepiękną fotorelację. Wysyłajcie do mnie te słoneczne #!$%@?! :D
@Bonetti za wspaniałą oprawę muzyczną i fenomenalną cierpliwość do Morskich Opowieści :D
@InzMovi za zaskakująco szybką relację na mirko i ogólne zaangażowanie w sytuację :D
@chilling fajnie, że udało Ci się pojawić. Na krótko, bo na krótko, ale ważne, żeś dotarł :D
@MasterSoundBlaster czyli mój ulubiony atencjusz musi też tu być, bo jak go nie będzie to się upomni, że też tu powinien być ;) Ale wołał ludzi, rad udzielał, na gorącej linii siedział jak trzeba było, pocieszał jak straciłam humor, więc też wielkie dzięki :D
I wszystkim innym za świetną zabawę! :*
Ogólnie superfajnie było Was spotkać! Jak już mówiłam pojawiło się więcej osób niż się spodziewałam co było megazajebiste z Waszej strony. Zero stulejarnego, kucowatego klimatu mirko, wszyscy bawili się razem. Pełna kultura, dużo śmiechu, dużo luzu. Mimo, że kilka osób się wykruszyło i tak było nas spore grono. Nikt nie został zarażony mimo epidemii HIV, rzeżączki i dżumy, nikt się nie przewrócił na strzykawkę z heroiną, nie zasłabł po napieprzaniu błota po kablach (CUD NORMALNIE NIE WIERZE GRAŻYNA RÓB ZDJĘCIE ONE ONE ONE) ;)
To był mój szósty Woodstock, ale pierwszy z wykopiwem. Mam nadzieję, że każdy kolejny też będzie miał tę atrakcję w programie ;) Ze strony organizacyjnej trochę dupy dałam, ale to był pierwszy raz. W przyszłym roku będzie bardziej oficjalnie i BEDO DARMOWE GADŻETY! I rogale dla wszystkich!
Dzięki jeszcze raz!
:D
No jaha, że bym dopilnował. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@lennox_: Namówiłaś mnie.
Generalnie w tym roku nie byłem pewny jak z wyjazdem, więc nie maczałem paluszków w organizacji, ale rok i dwa lata temu ogarniałem ;V Więc za rok mógłbym coś pomóc, bo raczej nie będę miał problemów czasowych.
Chyba Ty do mnie :D
Jam wyluzowany, ale na niezawodną markę ciężko pracowałem. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Ja zawsze mogę ustawić. ( ͡º ͜ʖ͡º)
Parafrazując - Atencjuszowi się nie odmawia. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
sugerowanie że wykop oficjalnie będzie wspierał spotkanie na festiwalu ćpania i chlania