Wpis z mikrobloga

@siara-krakow: zgadza sie....mówienie że EAP nie ma skłonności do kraszów to trochę nadużycie ,bo to nie prawda.

Ma skłonności do kraszowania jednak zdarzają się one rzadko.

Tak czy inaczej ja wróciłem do wersji 7 ,bo mnie to drażniło. Poczekam sobie na stabilna wersje 8. Jakos jeszcze wytrzymam bez multiselect :D
  • Odpowiedz
@siara-krakow: pomijam juz kwestie tego ,że trial license nie zezwala na wykorzystanie oprogramowania w celach komercyjnych.

Tak więc jesli robisz dla siebie duperele to spoko...jak zarabiasz na swojej pracy to należało by zakupić licencje
  • Odpowiedz
mówienie że EAP nie ma skłonności do kraszów to trochę nadużycie ,bo to nie prawda.

Ma skłonności do kraszowania jednak zdarzają się one rzadko.

@fotexxx: Abstrahując od konkretnego programu to trochę nie pasuje mi stwierdzenie, że można mieć skłonności do czegoś, ale bardzo
  • Odpowiedz
@venomik: a jakie to ma znaczenie? Publiczna beta służy do tego, aby w tani i dość skuteczny sposób zebrać informacje o problemach z aplikacja. Problemy się zdarzają i nic w tym nadzwyczajnego, bo to beta. Zdarzają się jednak bardzo rzadko (dla mnie za często).
  • Odpowiedz
@singollo: tez jestem ciekaw. uzywam netbeansa bardzo intensywnie i wlasciwie niewielu rzeczy mi w nim brakuje, ale pewnie nie wiem jakich, bo phpstorma po prostu nie uzywam. Nie mam tez czasu i ochoty na nauke nowego narzędzia, w dodatku płatnego. Dla programisty w Symfony2, jakieś angulary coś - ile jest po stronie webstorma tej przewagi?
  • Odpowiedz
@uirapuru: przesiadłem się, używam phpstorma z 2-3 dni. Wiadomo że na początku troche czasu zajmuje przesiadka i konfiguracja wszystkiego ( ja sobie wrzuciłem theme od netbeans bo tak duża zmiana w kolorowaniu składni bardzo mnie spowolniła) ale zmiany są zauważalne :) na pewno jest dużo szybszy ( podpowiadanie składni oraz ogólna praca ), bardzo zaskoczyło mnie podpowiadanie składni w zapytaniach sql, skubany wie wszystko gdzie co jest. No i kupa
  • Odpowiedz