Aktywne Wpisy
jmuhha +3
Kim zostali wasi klasowi kujoni?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
Czy dziś faktycznie mają najlepsze domy, zawody i rodziny?
mk321 +47
#netflix #lgbt #lewactwo #the100
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
- "Netflix specjalnie robi filmy o gejach, żeby programować społeczeństwo."
- "Co ty, głupi jesteś? Przecież od obejrzenia filmu nikt się nie stanie homo."
Tymczasem na Reddicie, w pytaniach do lesbijek, jak się dowiedzialy, że są lesbijkami: bo obejrzały serial, w którym były lesbijki.
Użyj php?
Made my day :D
@patikoti: WinduCMS, dobry, polski, lekki, prosty, ładny, pozdrawiam
@fuuYeah: no tak też sobie to wyobrażam, a ta operacja posiada jakąś nazwę? By mi było łatwiej znaleźć jakiś poradnik.
@patikoti: w takim razie wordpress
Pewnych rzeczy nie przeskoczysz, czasem nie da się że klikniesz i już jest.
Najprostszym rozwiązaniem byłoby chyba w tym wypadku zbudować stronę jako theme do WordPress. WinduCMS nie polecam dla początkujących bo to system dla troszkę bardziej zaawansowanych użytkowników, dodatkowo dokumentacja jest strasznie biedna. Zaletą może być chyba tylko brak konieczności korzystania z bazy
@Cherbata: no co Ty :<
No tak, sami się chwalą na swojej stronie że jest to CMS dla deweloperów, podczas gdy WordPress jest "dla każdego".
a czy nie mogę po prostu utworzyć kilku podstron, gdzie każda miała by mniej więcej taką treść?
Jak znasz angielski to mogę Ci podać fajny tutorial na YT. Nauczysz się w godzinę bo to jest dość proste, tym prostsze że masz już prawie gotową stronę, czyli większość pracy masz za sobą.