Wpis z mikrobloga

@bialepaski: a kto powiedział, że ten dom jeszcze istnieje? zdjęcie zrobiono w 1969, chyba 10 albo 11 października. pisałem w czasie teraźniejszym, bo opisywałem zdjęcie.
  • Odpowiedz
@bialepaski: a kto powiedział, że ten dom jeszcze istnieje? zdjęcie zrobiono w 1969, chyba 10 albo 11 października. pisałem w czasie teraźniejszym, bo opisywałem zdjęcie.

@budus2: nie wiem czy istnieje jeszcze czy nie, ale swego czasu Trent Reznor go wynajął na studio (nie zdając sobie sprawy z tego co to za miejsce) i nagrał tam m.in. utwór "Hey pig"
  • Odpowiedz
@dzosuaa: A pytasz o zabicie żony, czy podrzucenie naćpanej pindy?

Bo Sharon Tate zabili w ramach realizacji planu zrobienia porządku z bogatymi i sławnymi, i podbicia świata. Jak to sekta psycholi, standardzik ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dzosuaa: > Charlie [Manson] wanted a race war, and he had a problem with the rich and "privileged". He (according to the prosecution) felt that the pretty white girl and her groundskeeper had snubbed him. The house also had a small hill that backed up to the wall, that enabled the murderers to basically hop over easily and quietly, and surprised Sharon and her friends. The "family" didn't know whose
  • Odpowiedz