Wpis z mikrobloga

http://challonge.com/6h2aknv3

Tak już jest ! Już wystartował ! turniej Hearthstone Wykop 1 edycja !.

W linku powyżej macie drabinkę turniejową i przypisanego przeciwnika. Po rozegraniu z nim meczu ( do 2 wygranych - zasady w postach poniżej), podajecie mi na pw, czy tu w komentarzu jaki wynik. Niestety sam muszę wpisywać wyniki (udoskonalimy to w przyszłości). (Można robić print screeny chociaż nie wierzę w nieuczciwość mireczków :)

Zalosowałem 5 razy z rzędu, tak jak losują na rumble, co się trafiło to się trafiło.

Na 1 runde (odnosi się do całej 1 kolumny) mamy czas od dzisiaj, do końca soboty, 2 runda cała niedziela (będzie wpis wołający w niedziele rano). Jeżeli nei uda wam się z kimś skontaktować i wołanie na mirko nie pomoże no nic wygrana walkowerem.

Przegrani w pierwszym meczu trafiają do dolnej tabelki tam stoczą dodatkowy bój również w sobotę, także proszę o w miarę sprawne rozgrywanie meczy. Finały zapewne pod koniec tygodnia.

Nie liczyłem na takie zainteresowanie ale zostałem miło zaskoczony, wręcz z góry przepraszam mireczki na które zabrakło miejsca, informacja wisiała od wczoraj rano, zamknąłem na 32 zawodnikach bo to tak iście turniejowo i w sam raz na początek, planowane są już następne edycje, kiedy? w przyszłości (pod koniec lata).

W 1 komentarzu leci spam lista nicków z wykopu i battletag obok, coby można było łatwo jak coś zawołać przeciwnika.

Gramy w duchu fair play i let's do it.. Leeerooooy Jeeeenkinnss ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#hearthstonewykop
Vadzajna - http://challonge.com/6h2aknv3

Tak już jest ! Już wystartował ! turniej ...

źródło: comment_LFxXEJhucxz845UmY9Z2ZHB05ywRyaM6.jpg

Pobierz
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rdy: nie trzeba nic wrzucać decków, a decki przygotowujemy 2 albo 3, w jednym meczu i tak użyjemy max dwóch albo jednego w przypadku wygranej 2:0 Dopiero w finale 3 decki, dowolność decków, nie trzeba nigdzie wrzucać , mozna zmieniać karty w trakcie rund, pełna dowolność, bo liczy się dobra zabawa.
  • Odpowiedz
@Jednobrewy: ktoś chciał żeby przygotować 3 decki, a normalnie gramy system Best of 3 więc do dwóch wygranych to użyjemy maksymalnie dwóch decków do jednej gry. Ogólnie najprościej mówiąc zanim się dojdzie do finału gramy po prostu do dwóch zwycięstw, nie można po przegranej grać jeszcze raz tym samym bohaterem w rewanżu.
  • Odpowiedz
@Vadzajna: Ale mając 3 decki mamy większe możliwości w drugiej grze, np. przeciwnik wygrał z nami grając zoo a my możemy wybrać z 2 pozostałych talii coś na zoo. Jeśli mamy 2 talie to juz wyboru brak, dość istotne moim zdaniem
  • Odpowiedz
@Jednobrewy: Tak dlatego chciałem by każdy przygotował 3 decki, by mieć możliwość skontrowania przeciwnika w rewanżu:) (deck anty zoo wskazany) idealnie to wytłumaczyłeś:)
  • Odpowiedz
@krasecz: Różnica jest spora. Gracz 1 wygrał za pomocą zoo z twoim control. Jeśli masz dwie talie z góry wybrane to grasz tym co zostało, np. midrange. Jesli masz 3 to możesz wybrać czy midrange czy może masz antyzoo i to wybierzesz? Rozumiesz teraz? Daje ci to większe możliwości przy deklaracji 3 talii niż przy 2.
  • Odpowiedz