Aktywne Wpisy
KsiezniczkaDunia +13
Demonstracja z zeszłego tygodnia promująca #antynatalizm w #warszawa
źródło: IMG-20250518-WA0068
Pobierz
michal-sitko +93
K---a mać! Przecież jak Nawrocki zostanie prezydentem to powinny rozpocząć się masowe protesty na ulicach.
Typ, który z taką przeszłością to powinien móc zostać co najwyżej kierownikiem osiedlowej siłowni zostanie głowa państwa.
Zawsze starałem się być zdystansowany, nawet Duda mi szczególnie nie przeszkadzał, ale to jest już grube przegięcie.
Typ, który z taką przeszłością to powinien móc zostać co najwyżej kierownikiem osiedlowej siłowni zostanie głowa państwa.
Zawsze starałem się być zdystansowany, nawet Duda mi szczególnie nie przeszkadzał, ale to jest już grube przegięcie.

![[An Amazing Wizard] Właśnie wydałem swoją grę na Steamie! Chcę rozdać Wam klucze](https://wykop.pl/cdn/c3397993/cb891bd8e075dd4aaec0d051e6305c7c047e32c45f67e92d52379faa253f55af,q80.jpg)
Tak już jest ! Już wystartował ! turniej Hearthstone Wykop 1 edycja !.
W linku powyżej macie drabinkę turniejową i przypisanego przeciwnika. Po rozegraniu z nim meczu ( do 2 wygranych - zasady w postach poniżej), podajecie mi na pw, czy tu w komentarzu jaki wynik. Niestety sam muszę wpisywać wyniki (udoskonalimy to w przyszłości). (Można robić print screeny chociaż nie wierzę w nieuczciwość mireczków :)
Zalosowałem 5 razy z rzędu, tak jak losują na rumble, co się trafiło to się trafiło.
Na 1 runde (odnosi się do całej 1 kolumny) mamy czas od dzisiaj, do końca soboty, 2 runda cała niedziela (będzie wpis wołający w niedziele rano). Jeżeli nei uda wam się z kimś skontaktować i wołanie na mirko nie pomoże no nic wygrana walkowerem.
Przegrani w pierwszym meczu trafiają do dolnej tabelki tam stoczą dodatkowy bój również w sobotę, także proszę o w miarę sprawne rozgrywanie meczy. Finały zapewne pod koniec tygodnia.
Nie liczyłem na takie zainteresowanie ale zostałem miło zaskoczony, wręcz z góry przepraszam mireczki na które zabrakło miejsca, informacja wisiała od wczoraj rano, zamknąłem na 32 zawodnikach bo to tak iście turniejowo i w sam raz na początek, planowane są już następne edycje, kiedy? w przyszłości (pod koniec lata).
W 1 komentarzu leci spam lista nicków z wykopu i battletag obok, coby można było łatwo jak coś zawołać przeciwnika.
Gramy w duchu fair play i let's do it.. Leeerooooy Jeeeenkinnss ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#hearthstonewykop
źródło: comment_LFxXEJhucxz845UmY9Z2ZHB05ywRyaM6.jpg
Pobierz@Pytson - Pytson#2125
@Esoteric
No nic! Powodzenia i czekam na 2 edycję!
Komentarz usunięty przez autora
tl:dr
* każdy zgłoszony przygotowuje 2 decki dla dwóch różnych
@Przwoj
@
@vTadel
to 2 decki czy 3 decki?
i co z tymi deckami, trzeba je gdzieś wrzucać przed?