Wpis z mikrobloga

@ElCidX: ciekawe niby ok ale folijka z aukcji jest identyczna jak w fake na porównaniu nie wiadomo czy to są oryginalne zdjęcia. W ogóle jak się przypatrzeć na zdjęcia samej kamerki pomijając folijkę to bardziej pasuje mi do p-----y (bardziej zaokrąglone diody, oraz bardziej podłużna budowa) tym bardziej ,że panna ma działalność główną jako doradztwo finansowe (pewnie skończyła kariere w MLM inkwizycja, albo cienko przędzie ze swoim biurem) ja bym
  • Odpowiedz
@ElCidX: Koledze chodziło zapewne o folie na wyświetlaczu. Teraz to będzie synonimem podróby :). BTW wiecie jaki chipset jest w "oryginalnej" kamerce? Jest to Novatek 96650 a czujnik CMOS to Aptina AR0330. A wiecie jaki jest w "fejku"? Jest to również Novatek 96650 z czujnikiem CMOS Aptina AR0330 :)
  • Odpowiedz
masz jakieś może nagranie SJ4000 i SJ4000 fake takie na połowę ekranu, żeby porównać? Mi nie przyszło do głowy by to zrobić wcześniej, a fejka będę miał z powrotem dopiero na koniec następnego tygodnia.
  • Odpowiedz
Ok, dzięki. Ja wrzucę film oryginału i fejka na jednym ekranie w przyszłym tygodniu.

PS. To miganie z filmiku w dzień udało się wyeliminować (czarny pasek na dole)?
  • Odpowiedz