Aktywne Wpisy
krakowiak +492
Minister Sprawiedliwości

Ksut_Melodi +241
3 miesiące kary w jakimś tam schronisku dla nieletnich dla sprawców pobicia z Pruszkowa. To jest chyba jakiś żart. Ja wiem, że oni mają po 14-16 lat ale takie osoby są już zdolne do zabicia albo zniszczenia życia swojemu rówieśnikowi, być może doprowadzenia go do popełnienia samobójstwa. Ten wyrok jest taki niesprawiedliwy, że ze smutku można przejść od razu w stan rozbawienia, bo śmiać się chce z tego niesprawiedliwego państwa. I tak

ta gra jest banalna :(
#wykoparmy #bf4 #hitreghero
@SSuckinsyn: gra jest banalna czy on po prostu jest dobry lub ma słabych przeciwników?
https://www.youtube.com/watch?v=3aF2iHxJz6g&list=UUfYrtdCVT3CQSVoxxoG903w
:D
@SSuckinsyn: to chyba w trójkę mało grałeś.
Takie akcje w bf3 też mogę wycinać na pubie, zaden problem.
3 jest dla mnie słaba i zbyt niebieska, gram aktualnie w teamie z ludźmi z brutality corps i też mają jakieś uwielbienia co do 3ki, 3ka to, 3ka tamto. Kwestia przyzwyczajenia. Zresztą ET > all.
Fakt, że ESL pobanował część broni i gramy stockiem, ale to było uzasadnione, na publicu tego tak nie widać zresztą. Ostatnie DLC trochę popsuło balans broni to fakt , bo deagle jest OP, Bulldog też. Słaby hitreg? Ja nie narzekam, w BF3 też nie narzekłem, trafiam bez problemów. Mapy imo są lepsza w przypadku infantry, w przypadku pojazdów nie mam zdania,