Aktywne Wpisy
bugzer +250
Całe szczęści, że żyjemy w Polsce i te śmietniki mają sezon trwający tylko kilka miesięcy. Za te dawanie w p---e spod świateł i w--------e ludzi na ulicach nalezy im sie solidny c--j w dupe. Oni serio mysla, że to komus imponuja tak naprawdę kadzy ma ich za debili.
#motoryzacja #motocykle
#motoryzacja #motocykle
drobne_na_taryfe +12
Prawie dwie godziny przy garach w upale ale warto było. Czasem myślę, że niebieski sobie nie zasłużył na taką dziewczynę ( ͡° ᴥ ͡°) #gotujzwykopem #chwalesie #zwiazki
@szurszur: W 2013 r. Polska sprzedała na Ukrainę 19 tys. ton wieprzowiny o wartości ponad 33 mln euro
Stadler. Jeszcze kilka dni temu w odrażajacy sposob broniles Rosjan twierdzac że ZSRR nie zabijalo niewinnych a tylko w walce co dowodzi że albo nei masz pojecia o historii w minimalnym stopniu labo po prostu klamales. Tak czy inaczej moralnie sie tamtymi postami skompromitowales jak Polak wiec daruj sobie pouczanie mnie. Nawet Rosjanie sie ofiacjalnie nie bronia w
Nie broniłem Rosjan tylko chciałem pokazać, że nie wszystko jest czarnobiałe. Dziś nazywa się terrorystami separatystów, wcześniej tak nazywano tych na Majdanie. Tak można wymieniać.
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: Gdy prosiłem Cię o dowód na poparcie Twojej tezy robiłem to ponieważ Twoja wcześniejsza wypowiedź nie znajduje żadnego poparcia w faktach takich jakie je znam. Wg mojej wiedzy embargo ruskie (to za Janukowycza) było bezwzględne. To które teraz nakładają
Źródłó
@WykopToKolkoWzajemnejAdoracji: To zdanie: