Wpis z mikrobloga

#android #androidapk #tablet #tyktakpoleca

Coś dla Tabletów.

Klawiatura na Tablet 7",8",10"? Przecież jest tyle tych wszystkich klawiatur, ale która będzie najwygodniejsza na tablet? Hah, ale ja to wiem. Próbowałem na moich tabletach (7" i 10"), różnych klawiatur (swiftkey, swype, touchpal) i od roku zostałem na tej jednej bo nawet teraz nie wypuścili takiej klawiatury, która byłaby, aż tak wygodna do pisania na tabletach. Jaka to klawiatura? Oczywiście, że Thumb Keyboard, jest to zdecydowanie najlepsza klawiatura na wszystkie tablety. A to dlatego, że wykorzystujemy swoje kciuki, piszę się na niej bardzo szybko i wygodnie, ale co ważne ma też bardzo dobry (bo nie rewelacyjny) wbudowany polski słownik, ale oczywiście można niedostępne słowa dodać do tej klawiatury. Ponadto klawiatura ta ma mnóóóóstwo opcji konfiguracyjnych zaczynając od wyglądu kończąc na znakach specjalnych, które możemy dowolnie edytować. Zatem jeżeli używacie tabletów, a denerwuje was pisanie na nich to czas wypróbować Thumb Keyboard, a pisanie na pewno będzie wygodniejsze i szybsze ;).

Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.beansoft.keyboardplus

Cena: 9zł
Pobierz t.....k - #android #androidapk #tablet #tyktakpoleca

Coś dla Tabletów.

Klawiatura...
źródło: comment_tufvtTlyvPmJItHb1G5B3s8myZTGHg7m.jpg
  • 2