Aktywne Wpisy
Kearnage +49
Czy za 3-5 tys. da się kupić jakieś auto w które nie będzie trzeba władować 20 tys. w naprawę, żeby przeszło przegląd? Na jakie modele zwracać uwagę (zarówno pod kątem pozytywnym ale i też negatywnym).
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
Moje wymagania:
- radio
- klimatyzacja
- oszczędny silnik
#wiersz
@Oskarek89: odezwał się ziomek o wyglądzie typowego Seby xD
ad1. nie widzę korelacji miedzy zdaniem matury a uważaniem się za kogoś kto może wyrażać opinie o polityce, bądź nie. Masz jednak rację, euforia byłą ogromna - ledwo zdałem polski !
ad2. ja jestem z tych, którzy uważają ze mamy więcej socjalizmu niż wolnego rynku, if you know what i mean ;)
I know that you don't know anything about economy and politics. D. Tusk to dla ciebie również socjalista, tak?
ad1. #nadludziezneuoropy ?
ad2. Tusk to przede wszystkim kłamca, potem dopiero socjalista - sam to zresztą przyznał, także WTF ??!?
Wybacz, ale nadawanie tonu wypowiedzi, że jak premier po części to nie oznacza, że w ogóle, brzmi jak tłumaczenie uber kuca z bredni krula
co do matury, pisałem przecież, że ledwo zdałem, weź to pod uwagę ;)
Masz poważny problem z logiką. Za bardzo nie rozumiem, co starałeś się udowodnić cytując definicję socjaldemokracji. Może prościej - wskaż mi wypowiedź D. Tuska, w której przyznał się, że jest socjalistą. Takiej nie znam, może się mylę.
ad. logika, jeżeli stwierdzam że jestem socjaldemokratą, a z definicji wynika, że dążę do socjalizmu, to to implikuje bycie socjalistą,
@asdfghjkl1: Wtrącasz się w dyskusję nie wiedząc, czego ona dotyczy. Użytkownik wspomniał o wypowiedzi D. Tuska, a ja poprosiłem o jej zacytowanie. Twój wywód o czynach bardzo głupi, ponieważ rozumiem,
Nie powiedział też, nie jestem socjaldemokratą. Tak naprawdę to powiedział, że jest konserwatywnym socjaldemokratą, dzięki córce i z racji pełnionego stanowiska.