Aktywne Wpisy
Horkheimer +290
Na TVP Info ciągle gadają o Kamali, teraz jest gadka o tym, jakie są ważne głosy kobiet, gdyby głosowały kobiety, to by wygrała Kamala xD i kobiety afroamerykańskie, kobiety latynoskie xDD niech oni się obudzą w końcu
#usa
#usa
Eliade +167
Drodzy w Chrystusie,
Przetłumaczyłem moją wiadomość w języku polskim, aby umożliwić Ci zrozumieć pilną potrzebę pomoc.
Pozdrawiam was w imię Pana naszego Jezusa Chrystusa. Jestem Pani Cathrine EMMER AKISSI, od (Kuwejt). Jestem żonaty z późnego MR. JEAN PAUL AKISSI, obywatel Ivoirian, który pracował z jednej firmy budowlanej tutaj na Wybrzeżu Kości Słoniowej przez osiemnaście lat, zanim zmarł w 2013 roku. Byliśmy małżeństwem od osiemnastu lat bez dziecka. Zmarł po krótkiej chorobie, która trwała tylko cztery dni. Przed śmiercią oboje narodzić się na nowo chrześcijanie. Ponieważ po jego śmierci postanowiłem nie ożenić lub dostać dziecko poza moim domu małżeńskich, które w Biblii jest przeciw.
Ze względu na fakt, że nie jestem w tym kraju pochodzenia (Wybrzeże Kości Słoniowej), postanowiłem ofiarować sumę $ 2.200.000.00, dwa miliony dwieście tysięcy dolarów amerykańskich, co mój zmarły mąż zdeponowane w banku tutaj dla przyszłych inwestycji za granicą, przed jego przedwczesna śmierć. Użył mojego nazwiska, jak najbliższych krewnych / beneficjenta do złożenia funduszu w banku, zanim zmarł w grudniu 2013 roku. Chciałbym cię jako dziecko Boga, aby stać na nowego beneficjenta funduszu, który zostanie przeniesiony do ciebie.Celem przeniesienia funduszu dla Ciebie jest to, aby pomóc mi darować tego funduszu do osób wysiedlonych, niepełnosprawnych, sierocińca domów, pacjentów z HIV i kościołów w kraju.
Powodem, dla którego jestem darować tego funduszu: Kilka dni temu, mój lekarz powiedział mi, że jeśli chcę żyć przez kilka następnych miesięcy. Muszę przejść poważną operację serca w wyniku mojej nerki i raka p----i problemu, które zostały cierpi na wiele lat. W rzeczywistości, moja choroba ma moje życie tak nieszczęśliwy i nie jestem już zainteresowany rzeczy materialnych. Podstawa tego powodu, podjęła ostateczną decyzję, aby skontaktować się z Tobą, by mnie wykorzystać fundusz jak już stwierdzono.
Uwaga: Wziąłem tę decyzję, bo nie mam żadnego dziecka, że będzie dziedziczyć funduszu i moje późne krewni męża są czcicielami bożków i nie chcę wysiłki mojego męża i ciężko zarobione fundusz, który będzie używany przez niewierzących. Nie chcę sytuacji, w której Fundusz będzie wykorzystywany w bezbożnym sposób. Dlatego właśnie podjęła ostateczną decyzję. Nie boję się śmierci; stąd wiem, dokąd idę. Wiem, że mam zamiar być na łonie Pana.
Po drugie nie chcę krewni mojego męża, aby wiedzieć o tym rozwoju stąd jak chrześcijanin nie dbają o mnie i mojej choroby. Ale wiem i wierzę, że z Bogiem wszystkie rzeczy są możliwe. Dlatego też, jeśli są chętni, aby pomóc mi zrealizować ten projekt, będę wystawić list organ, który będzie udowodnić, że obecny beneficjenta funduszu. Chcę, żebyś i Kościół zawsze modlić się za mnie, bo Pan jest moim pasterzem. Moje szczęście, że żyłem życiem godnym chrześcijaninem. Ktokolwiek, że chce służyć Panu musi służyć Mu w duchu i prawdzie.
Proszę zawsze modlitwą przez całe swoje życie i uprzejmie mnie zapewnić, że będzie działać odpowiednio jak podano w opisie.
Kontakt na mój prywatny adres e-mail: cathrineemmerakissi@yahoo.com
Czekam na pilne odpowiedzi.
Niech cię Bóg błogosławi
Pani Cathrine EMMER AKISSI
#przekretnigeryjski #oszukujo #coolstory