Aktywne Wpisy
Anetkia +707
Jako kobieta rzygam już feminatywami. Jestem psychologiem a coraz częściej słyszę "czy psycholoszka już przyjmuje?" Jestem CZŁOWIEKIEM a nie człowiekinią, jestem gościem a nie gościnią. Jestem też OSOBĄ (rodz. żeński), mężczyzna powinien być "OSOBEM"? Do jakiej patologii to prowadzi.
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
#feminatywy #bekazlewactwa #logikarozowychpaskow #zalesie
mirko_anonim +14
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Jestem szczery do bólu i moja różowa o tym wie a jednak ma pretensje. W rozmowie wyszło że jej powiedziałem, że jest z wyglądu przeciętna ale mi to nie przeszkadza bo ma dobre cechy. I ona teraz nie może tego przeboleć, mówi że to chyba nie ma sensu żebyśmy byli razem wtf. Sama dobrze wie że nie jest modelką wiec czego oczekuje, że będę mówił że jest?? Ja sie
Wiem że te materiały które pokazują się już w Internecie, na których zostały uwiecznione ciała ofiar są autorstwa jakichś #!$%@?ów którzy nie potrafią uszanować godności zmarłych i ich rodzin, bliskich... Publikacja tych materiałów to czyste #!$%@?ństwo, ale jednak nie mogę się oprzeć by nie obejrzeć tych materiałów. Nie mówiąc już o jakiejś fascynacji tym jak wyglądają ludzkie zwłoki po takiej katastrofie lotniczej, na filmikach robie freezeframe i analizuje szczegółowo jak wygląda takie ciało:
- "Ooo, to ciało nie ma ręki, a ten nogi. Ale #!$%@?ło, nawet rany nie widać. Lepiej niż chirurg przy amputacji. Ciekawe o co musiał zahaczyć że tak przecieło mu rękę/nogę. Ciekawe jak do tego doszło, ciało osiągnęło jakąś bezwładność i coś uderzyło z impetem, ciekawe jak doszło do tak błyskawicznej "amputacji""
-"Ale to ciało ubrudzone w ziemii. Ciekawe jak do tego doszło, kabina się kompletnie rozszczelniła i ciała żyjących jeszcze pasażerów po prostu wbiły się wraz z samolotem w ziemie, "szurając" po niej ? Fajnie ubrudzone."
-"Ale sine ciało, ooo a te zwłoki strasznie napuchnięte są".
-"Ale fajnie poprzecinane ciało, ciekawe o co ciało tego człowieka musiało zahaczyć żeby powstały takie rany/sznyty, urwanie kończyn"
-"A ten to już w ogóle, niemal jak pajacyk. Każda kończyna w inną stronę, ale fajnie go rozerwało na strzępy"
Nie wiem czy to już temat dla psychiatry, ale na pewno nie czerpie z tego jakiegoś podniecenia, chociaż to taka chora fascynacja mimo to że zdaje sobie sprawę że mamy do czynienia ze śmiercią ludzi i tragedią ich rodzin ...
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Gdybyś był w tym sam to sadistic już dawno by nie istniał
Tutaj, po prostu jest jakaś chora fascynacja tym jak doszło do tego że ciała wyglądają tak a nie inaczej. Eh...