Aktywne Wpisy
Piospi +349
Jak ja mam dosyć tych sk*******w w tych głośnych samochodach, które co chwila w okolicy ryczą tymi swoimi wydechami. Nie da się siedzieć przy otwartym oknie.
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Jestem petrolheadem i lubię dźwięk silników samochodów, ale mam nadzieję, że w przyszłości będą radary mierzące głośność samochodów bananowych oskarków i będą się sypały solidne mandaty. Swoją drogą trzymam kciuki, żeby UE coś z tym zrobiła nakazując producentom samochodów i motorów montaż cichych wydechów.
#warszawa
Kantar +876
Ten tekst “to nie nasza wojna” jest tak głupi.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
Tak, technicznie nie my walczymy, ale ze wszystkich wydarzeń z ostatnich dekad to wynik tej wojny będzie miał największy wpływ na przyszłość Polski.
#!$%@? to tak jakby fala powodziowa z innego kraju zmierzała do Polski i zamiast pomóc sąsiadom ja u siebie zatrzymać to debile krzyczeliby “to nie nasza powódź” xD
Jeśli rosjanie wygrają i staną pod granicami od strony Ukrainy i to jeszcze z milionami Ukraińców pod swoją kontrolą to mamy #!$%@? i to bez bezpośredniego ataku.
jak dalej nie będą chcieli wybudujmy 10 stadionów narodowych i podwoimy liczbę orlików
a sietkarzmo pływakom biegaczom powiedzmy ze nie są "chluba" narodu i pomimo złotych medali nie mamy dla nich kasy
Ta kasa a pewnie idzie na jakieś małe amatorskie klubiki lub inne
@MrAltairek: jeśli jest możliwość to ludzie wolą siatkówkę, piłka nożna to alternatywa z braku warunków do grania w siatkę.
Ile osób będzie oglądać finał Mistrzostw Świata w siatkówce bez udziału polskiej reprezentacji?
Z resztą o czym my mówimy jak telewizji nie opłaca się ich transmitować nawet
@OsgnistyRydwan: wiesz ile z tych prywatnych środków to spółki skarbu państwa? Ile jest prywatnych stadionów piłkarskich w PL?
Obietnicy dotrzymano.
Skąd ty te dane wytrzasnąłeś? Jest tak zapewne w ligach zachodnich, ale na pewno nie w Polsce. Gdyby polską piłkę odciąć całkowicie od publicznych pieniędzy, to na poziomie zawodowym przetrwałoby może kilka klubów i tyle. Po pierwsze stadiony są budowane przez państwo/miasta, po drugie same miasta są właścicielami lub udziałowcami większości klubów, po trzecie największymi sponsorami są w polskiej
Komentarz usunięty przez moderatora
@Czytelnik30: Czy ktoś Ciebie zmusza do kupowania ich produktów czy korzystania z ich usług? Skoro nie to mają prawo robić z zarobionymi pieniędzmi co chcą. Nawet burdel wyższy od PKIN mają prawo postawić.