Wpis z mikrobloga

Pojechałem dzisiaj do marketu budowlanego OBI, po 3 worki cementu. Zdecydowałem że wezmę ten nietypowy wózek do "większych ciężarów", a że nie miałem złotówki wsadziłem 5zł. Podjeżdżam pod dział z art. budowlanymi, zostawiam wózek na 30sek rozglądając się za packami do zacierania tynków. Wracam, podnoszę cement, wkładam do wózka i coś mi nie pasuje... ktoś zabrał mi mój wózek i wymienił go na zwykły z wsadzoną złotówką ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#coolstory #polakicebulaki
  • 30
@przemyslany_nick: Kraków to dla mnie przykre obowiązki, mieszkam pod lasem, mam czyste powietrze, świetliki w nocy, grzyby... Może zbyt bliski kontakt z naturą powoduje u mnie zmiany w mózgu, które objawiają się takimi, a nie innymi odpowiedziami? Kto wie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jakbym Ci opowiedziała mój wczorajszy sen to uznałbyś mnie za niepoczytalną - dramat! Idę spać, dobranoc.
Może zbyt bliski kontakt z naturą powoduje u mnie zmiany w mózgu

@Anytsuj01: a może to jednak te grzyby?

Jakbym Ci opowiedziała mój wczorajszy sen to uznałbyś mnie za niepoczytalną - dramat!

Gdybym ja opowiedział Ci moje, wpadłabyś w depresję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Branoc
@ryhu:

primo 1 dolar to bardziej 3pln

secundo 4pln to bardziej 1 euro

tertio "kto grosza nie szanuje, ten złotówki nie zobaczy"

quatro ten kto to zrobił okazał się być złodziejem, po trochu można kraść?
Kiedyś rozdawalam ulotki ekskluzywnych zegarków pod galerią mokotów, Babka chciała nam zabrać otwartą mineralke... Byłyśmy odwrócone, mnie coś tknelo, odwrócilam się i krzyknęłam, żeby zostawiła, bo to nasza jak ona już ją od ziemi odrywala
@Anytsuj01: Kumpel jak wracał #!$%@? po imprezie to zapomniał się i zostawił buty przed drzwiami. Mieszka w domku jednorodzinnym, który cały jest ogrodzony. Rano już butów nie było ( ͡° ʖ̯ ͡°)