Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
waro +508
Dżizas, co USA to jednak USA. Tyle #!$%@? ze strony europejskich polityków jak to z ruskimi trzeba szukać jakiegoś pokojowego porozumienia, a tutaj wujek Joe wyskakuje w Kijowie niczym królik z kapelusza i pyta się ruskich - "heh, no i co mi się zrobicie wy bulwy?"
God bless America, jak ja #!$%@? kocham ten kraj.
#ukraina
God bless America, jak ja #!$%@? kocham ten kraj.
#ukraina
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Na razie anime dobrze się sprawdza jako nieudający, że jest czymś więcej, sympatyczny zapychacz czasu. Mógłby się ktoś czepiac, że przecież obydwie akcje raczej zarezerwowane były dla policji, ale najwyraźniej w tym świecie Straż Ochrony Kolei ma większe kompetencje niż w naszym pięknym PKP. No, ale tutaj są poważniejsze sytuacje niż wyganianie bezdomnych z dworców. Nie mówiąc, że nie powiedziano tego wprost, ale grupka dostała jednak ochrzan - prawdopodobnie za to, że zamiast wezwac policję uganiała się w pierwszym odcinku za złodziejami.
Inna sprawa, że rozbawiła mnie wypowiedź pani szefuni w drugim epizodzie o tym, jak to klienci są najważniejszy biorąc pod uwagę, że kilkanaście sekund wcześniej uznała, że przystanek tokijski jest tak ważny, że nie wolno go wyłączyc z ruchu ^^' No, ale cóż - najwyraźniej ja rozumiem ten priorytet, skoro ewakuacje robi się kilka minut przed wybuchem ;)
Bohaterowie szukali tej bomby przez masę czasu, a dyrekcja nie zdążyła przysłac saperów? Dobra decyzja - ominęło by nas tyle ciekawych wiadomych wdzięków ;) Seria ma w końcu swoje priorytery... i nawet było ich dużo w tym odcinku...
#railwars #animenowysezon #anime #japonia #animacja #ecchi