No więc w związku z tym, że planuję wznowienie konkursu na najmądrzejszego wykopowicza (a Wy przeszliście dalej), pozwalam sobie przy pomocy @iniekcja (kestem zieleniną, więc mam limity) zawołać Was i zadać pytanie:
Czy jesteś za kontynuowaniem konkursu do końca w ramach tego, co zaczęliśmy dawno temu, czy nie będziesz za długo płakał, jeśli wszystko zacznie się od nowa, @MistrzuYoda napisze nową aplikację, konkurs będzie rósł w siłę, a jego uczestnikom będzie się żyło dostatniej.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, najlepiej podparte argumentem, da mi to lepszy obraz sytuacji i pozwoli podjąć decyzję, w jaki sposób dalej prowadzić konkurs.
@stekelenburg2: Byłbym za zaczynaniem od zera pod warunkiem, że nowy system pytań będzie lepszy, tzn. jedno pytanie na raz i określony czas (5s np.), a nie wszystkie pytania na jednej stronie i te 5s pomnożone przez ilość pytań.
@stekelenburg2: ja jestem za kontynuowaniem- nie będę silił się na żadne mądre argumenty- po prostu dobrze mi wtedy poszło. Ale jeśli zdecydujecie, że robimy od nowa, to też fajnie. Oby tylko nie było technicznych trudności.
@stekelenburg2: skończyć to jak miało być (kontynuacja). A dopiero potem zrób najwyżej nową edycję na nowych warunkach i nowym sofcie. "To mówiłem ja, Jarząbek Wiesław, trener II klasy"
No więc w związku z tym, że planuję wznowienie konkursu na najmądrzejszego wykopowicza (a Wy przeszliście dalej), pozwalam sobie przy pomocy @iniekcja (kestem zieleniną, więc mam limity) zawołać Was i zadać pytanie:
Czy jesteś za kontynuowaniem konkursu do końca w ramach tego, co zaczęliśmy dawno temu, czy nie będziesz za długo płakał, jeśli wszystko zacznie się od nowa, @MistrzuYoda napisze nową aplikację, konkurs będzie rósł w siłę, a jego uczestnikom będzie się żyło dostatniej.
Z góry dziękuję za odpowiedzi, najlepiej podparte argumentem, da mi to lepszy obraz sytuacji i pozwoli podjąć decyzję, w jaki sposób dalej prowadzić konkurs.
@iniekcja możesz zawołać ludzi z tej listy?