Wpis z mikrobloga

#jkm #krul #knp

Jak to jest - JKM może podpisać lojalkę,działać za komuny w prorządowym SD, o naczelnych zbrodniarzach PRL wypowiadać się w taki sposób:

„Generał Jaruzelski to postać historyczna, dość tragiczna, dobry wojskowy” – przekonuje Janusz Korwin-Mikke. Lider Kongresu Nowej Prawicy nie zgadza się z krytykami generała, którzy twierdzą, że Wojciech Jaruzelski był zbrodniarzem. Odpowiada, że w takim razie „Józef Piłsudski był oberzbrodniarzem”.

chodzić na imprezy do rosyjskiej ambasady i gadać głupoty o sytuacji na Ukrainie.

Nie mam nic przeciwko takim poglądom - po prostu zastanawiam się czy innej osobie też by to u fanów JKM uszło na sucho ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Jozio0506: dobrą #pasta mi przypomniałeś :D

Zima idzie a ja w starych adidasach już miałem dziurę taką, że można było 2 palce wsadzić więc po miesiącu wyrzeczeń dzięki którym zaoszczędziłem pieniądze, poszedłem wczoraj do galerii handlowej kupić sobie porządne buty na zimę. W sklepie CCC znalazłem pic rel. Solidne wykonanie, przystępna cena, modny wygląd- nie zastanawiałem się długo. Wróciłem z butami do domu, pochodziłem w nich po pokoju, poprzeglądałem się w lustrze i czułem dobrze. Jeszcze je solidnie zaimpregnowałem, żeby nie przepuszczały wody i się nie niszczyły.

Dzisiaj poszedłem w swoich nowych butach na uniwersytet. Czułem się dzięki nim bardziej pewny siebie, jak siedziałem na korytarzu to nogi wyciągałem daleko, żeby ludzie lepiej widzieli jakie mam eleganckie
  • Odpowiedz