Aktywne Wpisy
R_O_T_T_E_N +360
drobne_na_taryfe +22
Co wydaje takie wysokie, przenikliwe dźwięki w zaparkowanych samochodach? Od jakiegoś czasu mam problem z przechodzeniem przez parkingi, bo to piszczenie jest dla mnie momentami fizycznie bolesne xd #motoryzacja #samochody
Takiego bólu dupy i cebuli dawno nie widziałem, i myślałem, że na liberalnym wykopie tego nie zobaczę.
A jednak:
Jak to jest zniszczyć firmę:
Jak to jest pracować w najbardziej znienawidzonym zawodzie.
Ogólnie, hejt na kolesia, który próbuje zarobić na swoje utrzymanie i nie #!$%@? nie idzie nikomu zabierać, tylko tym którzy są dłużni,
Postawcie się teraz na miejscu firmy, której dłużnicy zalegają kilkadziesiąt tysięcy, niezapłacone faktury, a kredyty trzeba spłacać. Sądy są jakie są i jak niby masz #!$%@? dług odzyskać. Ludzie, którzy prowadzą firmy, też mają swoją rodzinę, swoje dzieci, swoje problemy i nawet niezapłacona faktura potrafi dobić.
#buldupy
#boldupy
#januszebiznesu
#gorzkiezale
Już kiedyś na wykopie pisałem, że jest to po komorniku drugi najmniej wdzięczny zawód z którym się spotkałem. W skrócie są dwa typy klientów 1) Bieda aż piszczy i po prostu nie ma kasy 2) Cwaniaki takie, że po prostu #buldupy ##!$%@?. Dla przykłady synek tatusia prezesa, 300k zł kredytu (+ inne waluty) przepisał wszystko na żonę w "radzie" zarabia