Wpis z mikrobloga

Witam, chciałbym nauczyć się grać w pokera, ale na tyle, żebym mógł się z tego utrzymywać i żyć na ponadprzeciętnym poziomie ( marzy mi się nowe BMW seria.5 za około 200 tyś zł ) Ile lat treningów i jak one powinny wyglądać, aby takie autko nie było dla mnie czymś, na co pożałuje kaski ? Gram w pokera na wirtualne pieniądze już miesiąc i strasznie mi się podoba ta gra (odmiana holdem no limit). Jak możecie powiedzcie, czego dorobiliście się na pokerze i w jakim czasie Pozdrawiam

#p---r #heheszki #janusze
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Paluszek_rybny:

nie ale tak szczerze mówiąc to podam przykład znajomego który chciał strollować trochę FTP :D

Kiedyś była promocja, na ftp dostawało się 50$ i po dotarciu do 100$ można było to wypłacić. Znajomy wszedł najwyżej gdzie się dało, poczekał na dobre karty, w----ł allina i wygrał tak ze 3 razy. przy 130$ wypłacił :D
  • Odpowiedz
@Paluszek_rybny: nie owijając w bawełnę: szansa, że dojdziesz do stawek w którym Twój dochód roczny będzie wynosił min. 400k zł(dla mnie bez sensu jest wydawać na samochód kwotę większą niż zarobimy przez pół roku) jest dość znikoma. Takie zarobki wiążą się z naprawdę intensywną grą na NL200 (7-8h dziennie), a wciąż mało, który gracz na tym limicie jest w stanie wygrać średnio w ciągu roku 133k$. Mówimy więc stricte o
  • Odpowiedz