Aktywne Wpisy
Ana77 +16
Oskarżyłam kogoś niesłusznie o oszustwo. #!$%@?łam przez telefon. Jakby było mało w w naszym środowisku powiedział o tym, a teraz okazuje się, że się skompromitowałam. Dowodem są kamery. Teraz będzie drama ze świadkami itd.Nawet nie zapytałam, tylko #!$%@?łam. Ta osoba nawet się popłakała.
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Jezu jaki wstyd,teraz będzie afera z innymi oosbami, jestem spalona.
#!$%@?, nigdy nie #!$%@?łam takiej akcji.
To było wtedy kiedy dostałam hipomanii i poprostu nie pamiętam co się wtedy
Obiecana fotka z kąpieli :)
http://i.imgur.com/PhT1JIZ.jpg
Sama się tak cała pomoczyła, bardzo lubi wodę :)
Jutro postaram się nagrać filmik z karmienia, bo zaczęła wydawać nowe bardzo śmieszne dźwięki.
Co do muzyki to kolega @epi polecił puścić jej Weekend - Ona tańczy dla mnie, co mnie zasmuciło spodobała jej się ta piosenka :P, co śmieszniejsze bardziej spodobała jej się wersja tej piosenki nagrana przez Cezika. Gdy piosenka się skończyła Iga zrobiła się niespokojna i zaczęła głośniej piszczeć. To pierwsza taka reakcja na jakąkolwiek piosenkę : )
No i standardowo, fotka ze wspólnego przeglądania mirko :)
#ptaki #ptactwo #zwierzaczki #zwierzeta
Komentarz usunięty przez moderatora
Masz kilka spacji ' ' : )
Skopiuj sobie, przydadzą się.
Przyniosły ją dwie kobiety do mnie na sklep. Powiedziały że błąkała się przy kościele i że w pobliżu był kot, więc podeszły do niej a ona wskoczyła im od razu na ręce. Uznały że ją wezmą i przyjdą do sklepu by zapytać co robić itp.
Sprawdziłem więc co i jak, no i że jako na wychowaniu mamy 3 pisklaki jerzyki to stwierdziliśmy że jeden dodatkowy ptak nie zrobi nam różnicy.
Z tego co wiem, nie. Mimo że zbytnio nie boją się ludzi a wśród zabudowań ich populacja jest znacznie większa niż w lasach :)
A co chciałeś takiego?:p
A czemu akurat tak? :o
To mrówki proponuję, coraz bardziej popularne. Fajna sprawa :)
Haha, ale nie każdego da się utrzymać w domu. Może kurę sobie złap? :}