Aktywne Wpisy
wedkarzyk +12
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
#programista15k #programowanie #pracait #korposwiat
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Będąc na B2B zazdroszcze ludziom na UoP
Oni jutro mają wolne, a ja na b2b musze z---------ć 8h albo brać darmowy dzień wolny. Standard na b2b to nakaz pracy w polskie święta a jak chcesz to bierz darmowy urlop :/
Czas: 1:54:00
Średnia: 26.7km/h
Max 56.2km/h
No hej.
Pozdrawiam dziki na Ochojcu (ok 19:00 :D), które zablokowały drogę. Skubane, one w ogóle się nie boją.
Rower po serwisie, a coś jest nie tak. :/ Kręcąc korbą 2x miałem zgrzyt i zablokowanie korby. Nigdy wcześniej tak nie miałem. Najgorsze to, że stało się tak na zakręcie i jak zarzuciło mi tylne koło myślałem, że znowu będzie gleba..
Strach na zjazdach i turbulencje w dalszym ciągu. Może to przez kudłate nogi, nie jestem aerodynamiczny, jakieś zawirowania powietrza przez nie. (・へ・)
#rowerowekatowice
#rowerowyrownik
@Traviu Prawdopodobnie poprzednicy zrobili błąd, masz okazje go poprawić.
Podpowiedź (teoretycznie zawiera poprawione błędy poprzedników):